Hadiah & Souvenir dari Minggu Lepas dan Please Vote For Dania!!!

8 coklat lolipop- Long Live Prosperity!!! Thanks Mak Biq :) Alih2 dapat parcel mengandungi tablet ikan haruan tak tahu menang dari contest mana..dan cuma tahu nama company yang mengirimnya :p
Yang ni dapat sebab the first 1000 jawab survey dan saya akan dapat lagi dua kotak... Nyum nyum :p
Dari Playhouse Disney channel, Afiq yang dapat :). Buku ni sangat bagus untul pre-school kids :)
Barangan tupperware RM49.90 dari Majalah Nur...

Dan uol kalau ada rajin dan ada akaun fesbuk minta tolong LIKE my bff daughter "DANIA YASMINE HASBULLAH"
1. Like Page ni dulu yer...
2. Like gambar Dania Yasmine
http://www.facebook.com/update_security_info.php?wizard=1#%21/photo.php?fbid=10150138454494414&set=a.10150138454264414.328374.279846494413&pid=7960141&id=279846494413
Dania ni dah cam anak saya dan Alhamdulillah Dania sekarang dah memakai tudung bila ke mana-mana. Sejuk perut ibu melihatnya :). Sesuai dengan pencarian model cilik Fareeda, Dania antara finalist yang menyerlah dengan kesopanan dan konsep pencarian model cilik yang muslimah :) Apapun GOOD LUCK ya Dania "May The Force Be With You"... From aunty Jedi a.k.a mummy Anaqi Bunyamin NOT Anakin Skywalker... Heheheh

Comments

i tak mintak pun u buat ni :-( (siyes air mata i dah bergenang ni :-( :-( :-() I'm speechless :-( Thanks Ayu :-).
Mama Zharfan said…
me memang nak meraih undi gak utk dania--tunggu esok baru ramai org masuk blog hehhe
Wansteddy Tales said…
beshhhh :D dania tu sngt comel. mmg layak kalau menang mudah. tp susah tau contest like2 ni. wan xsuka, harap2 Dania dpt tembusi pesaing yg lain :)
ezz- kecik jer peranan I tapi sgt semangat nak tgk Dania menang... :)

suzz-weekday mmg biasanya traffic tinggi :)

wan- kan kan jgn lupa vote utk dania ya...cam sama ngan nama ank wan~damia
wahh all d best little lady ;)..so sweet aunty ayu buatkan n3 nih

Popular Posts