Tuesday, February 8, 2011

Holistic Spa Shower Gel Produk Follow Me For Free

Pekabor orang kampung semua...Mai mai sini cheq nak habaq. Bila pegi Giant silalah dapatkan buku/katalog yang tebal dari Giant. Biasanya dia ada letak kupon. Tapi keluaran tahun baru tak de Kupon ya...tapi ada beberapa keratan free gift (redeem dan contest).Biasanya buku ni akan diberikan kalau berbelanja RM100 ke atas, tapi dalam kes saya...tanpa segan silu minta free jer buku tu kat cashier...ngeh :p Heheheh...saya dapat dua botol Holistic spa yang berharga RM16.80 (setiap botol) dan hanya boleh ditukar kat Giant yang berkenaan ajer. Contohnya Giant Connought, Giant Bandar Kinrara dan lain-lain. Ada 5o unit ajer kat setiap Giant yang berkenaan. Saper cepat dia dapat...tukar kat promoter Follow Me wokeh...
p/s: Aiseh kat rumah saya tak ada bath tub la....Kalau Amani punya adalah, ngeh confirm takleh pinjam tak lut nak masuk. Hehehehehe.

3 comments:

Ibu Emir said...

Harus cari jugak :D

Hermit said...

sekejap je tuh letak dalam bilik air.. dak2 ni sental semua cam basuh lori.. wahahaha

AyuArjuna BiGoshh said...

amira- cari jgn tak cari...i baru tukar semalam ....ramai yang tak tahu ni

dedet- cam biasa anak2 awk itu semua shower foam buat basuh lori