Monday, February 21, 2011

Penukaran Tin/Paket Kosong Ke Susu Formula Lactogen

Iklan dulu...beri laluan...
ni kes hasutan dari blog wansteddy, saya dengan gigih mencari egg tart kat KFC..HAHAHAHAH...RM1.60 sebijik tapi rasanya shodap sekali.. trimas Wan :) saya beli sebijik..rugi arr kalau tahu shodap saya borang 5 bijik. Lepas tu swipe guna kad snax KFC dapat 300 points. Beshh kan...

Berbalik tajuk entri...
Act. program penukaran susu ni start hari Sabtu lagi. Tapi hidup dalam keBZan so sempat menunai hajat membuat penukaran pada hari Ahad tu pun dah lewat petang :) Anak saya tidaklah minum susu Lactogen, dia minum S26 tapi disebabkan saya ada paket susu kosong saya saja2 buat pertukaran. Ni lokasi penukaran dekat Central Mart OUG jalan Klang Lama.

tada...dapat susu ngan voucher RM3 sekali. Suke jer sebab plastik susu lama yang kosong daripada buang begitu sahaja dapat tukar kepada yang susu yang baru. Boleh jimat beli susu anak tiap2 bulan. Alhamdulillah :)

7 comments:

Mama Zharfan said...

ayu memang sgt alert dgn brg2 FEE ;) sungguh untung tu ;)

Wansteddy Tales said...

Patutlah tgn rasa gatal nk singgah blog k.ayu walopn tgh bz tahap gaban ni! hahhaha... Shedapkan.... K.suziey balik mesia kita tapaukan untuk dia. k.suziey pn xsuka mkn tat telur mcm wan sbnrnya. tp pas rs tat KFC ni confirm mesti nk makan lagi :)
Beshhhh...!

mama_umar_maryam said...

aiseh..mcm kene carik je tart telur nih,hehehe

Em's Family said...

i suke masuk blog u, first suke tengok u menang contest.. ade semangat sikit nak masuk contest..
lepas tu pulak, u ramai anak.. boleh cerite macam macam..

and this lactogen, reminds me of my siblings.. dulu mak mira memang lactogen jer..

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- kebetulan jer tu heheheh

wan- penangan posting wan la ni hehehe

zety- carik jgn tak carik

mira- speechless, thanks...susu apapun semuanya bagus...ada DHA gak hehehe

yatie said...

KFC ada tart? hish nak kena carik nih

AyuArjuna BiGoshh said...

yatie- shodap tart die yatie :)