Wednesday, February 2, 2011

Voucher Free Makanan dari Sri Kulai

Ahem ahem...saya potong keratan ini dari Majalah Jelita...RAsanya untuk 100 orang pertama. Memandangkan dekat ajor ngan opis so pagi2 saya sudah terpacak di depan kedai Sri Kulai.
Ruangan makan agak terhad tapi sangat santai dan selesa untuk gather-together ngan kengkawan rapat :)

Banyak gak frozen food kat sini. Dan harga sangat berpatutan + dijamin Halal oleh Jabatan Agama Islam.

Abe ni yang duk layan saya membeli-belah menggunakan kupon. Siap kasi kalkulator kat saya masa buat sesi pemilihan barangan makanan. Baik hati sungguh, mana tahu kot2 terlebih melampaui budget dari harga kupon kena tambah banyak lak..

Ni yang saya beli...Semuanya RM33.50. Saya tambah RM3.50. Besh kan. Tak sabar nak rasa dim sum itew, nyum nyum.

8 comments:

Mama Zharfan said...

me sgt kagum dgn ayu sbb sgt pandai cari peluang dpt brg free+side income yg masyukk hasil contest :) u are my inspiration!!

mama tisya said...

bestnye nmpk dimsum itu..dh paling best just tambah 3.50 je

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

betullah mcm mz cakap.aduhaiiiiiiiiii pandai gunakan semuanya. nak tau ila pun dah beli cosmo sekarang ne bila tau ayu beli mag tue. oh kena beli jelita pulak kot.haha

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- me kagum gak dengan u suzz

mama tisya- bila i try nanti i buat review ok

lia- heheheheh...kena nak pandai idup di bumi kl ni...ada peluang cuba jer

aini said...

sri kulai lah yu, bukan sri kuali...hehe...memang sedap.

AyuArjuna BiGoshh said...

kak aini- hahah udah edit,... :)

mama_umar_maryam said...

klu rm3.50 nk mkn dimsum 2 ketul pon xdpt, rezeki dtg awal nih kan ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

mama_umar_maryam- huhu...100 org pertama blhh dapat kebetulan jaya one tu jarang org pegi tu yang takde org tukar kupon lagi.. :)