2ND mOTHERHOOD 2011 DI mID vALLEY

Plan last minit, terus angkut Amani, Afiq dan Yana ke Mid VAlley hari Sabtu 19 Mac 2011. Lagi 2 beradik Anaqi dan Akid tak nak pergi sebab nak layan kartun dan main games online. Sebenarnya saya nak ke MV nak pergi cari barang di Motherscare sempena dengan voucher kemenangan Afiq ber"catwalk" last week. Kebetulan juga untuk program Motherhood banyak benar pertandingan baby crawling. Ni kiranya aktiviti crawling terakhir Amani sebelum dia dah pandai jalan (hope so, since Amani dah 10 months skrg ni).
Amani sertai dua acara baby crawling, anjuran Buds (ni dapat hadiah penyertaan jer, sebab Amani duk tercegat kat garisan permulaan tak gerak2, hahahah). Lepas tu Amani join yang anjuran Nestle. Yang ini pusingan pertama Amani dapat no. 2 lepas tu untuk finalist berentap. Sekali lagi Amani di garis permulaan tak gerak-gerak. Dia duk bz tengok ibu-bapa lain yang sangat meriah bersorak untuk anak mereka. Hoho.

Jumpa Dynaz yang tinggi lampai bersama ngan anak pompuan-nya yang comey. Cam bz jer Dynaz memanjang call sana sini.

Jumpa Ila bersama Amana dan Arief. Suke sangat. Sempatlah borak dalam kalut2 perati anak-anak memasing. Amana yang sangat sweet dan Arieff yang cute lain kali jumpa lagi.

Susu Nan amik kat booth Nestle (isi borang). Buds dan Nestle dapat atas kegigihan Amani merangkak. Shopping beg Avent dan mainan hot wheels dapat kat kaunter Avent (lucky dip dengan bagi kad nama memasing).

Produk ELC dari Motherscare, harga RM80+ dapat 40% diskaun lepas tu guna voucher RM50 maknya kena tambah RM3.50.

baju untuk my Amani, 60% off dari Motherscare. Fabrik yang cantik dan lembut, Suke ai, cam biasa anak bongsu pembeliaan mesti over from budget :)

Comments

Mama Zharfan said…
cantik bj amani tu :) tak sia2 afiq catwalk :) :)
hehe..dah upload gambar ila& anak2laaaaa..hehe..lum sempat bukak labtop ini pun kat umah kakak curik2 jengah blog.. tak sempat say 'bye' semalam sebab si Arief dah meragam & Amana sibuk nak main mainan..fenin..ini first time ila sorang2 dgn budak2.. kalu tidak mmg hsbd mmg ada kat tepi selalu.. tak boleh control dua2 nanti gerenti sakit blkg tue serang balik.. balik je tdo berjam2 sbb sakit belakang haha
suzz- ai berkenan sebab kaler light blue takde lagi dlm koleksi baju amani...

wan- mmg beshhh

ila- la shiannya sakit belakang...lps amik hadiah tu carik gak ila...tapi dah takde...kulpm kitaorg dah kuar MV..heheh hope umpa lagi nanti