Art and Craft Time~Voila

Saya dapat info in dari page Voila di Fesbuk. Asalnya tiadalah berminat untuk menyertai memandangkan Encik Hubby itu kurang sihat. Tetapi disebabkan Encik Hubby nak cari CD/DVD animasi di Ikano. So dapatlah anak-anak saya menyertai pertandingan mewarna ini. Kiranya terjebak secara tidak sengaja :)
Anak saya ajer peserta yang berbangsa melayu. Dan kebanyakan peserta yang menyertai memang dah buat perancangan awal siap bawa peralatan lukisan canggih-manggih lagi.
Haruslah anak saya berasa seronok. Sebab aktiviti mewarna di musim cuti sekolah adalah aktiviti yang harus ada. Cuma kemenangan sangatlah jarang berpihak pada kami. Hahahaha. Join for fun, no deal pun. As long as they r happy, I am so okay with that =)
Hmmm... Ni la rupa hasilnya setelah sejam berada di situ. Dapatlah majalah Toy Story keluaran tahun 2010 sebagai souvenir. Anak2 uol selalu tak join coloring contest kat mana2 event???

Comments

Wansteddy Tales said…
Beshkan! kalau bawa anak2 join event n contest camni, jgn target menang sngt. ssh nk beat budak chinese sbb dorg ada kelas study art seawal 3, 4 tahun! haih... apa pn mmg enjoy tgk anak2 k.ayu melukis. buku toy story tu bagus. mahal pulak tu. berbaloi join contest ni ^^
Mama Zharfan said…
my zharfan belum pernah join lagi heheh setakat coloring for fun boleh lah :)
wan- mmg beshhhh cuma kekadang rasa gak org lain beria mewarna ank kita cam melepas batuk di tangga...tapi am biasa tak nak paksa diaorg...klu nak oin tak nak takpe..huhu

suzz- me join for fun gak...klu tak abih dinding rumah hahaha

Popular Posts