Thursday, March 31, 2011

Berjimba-jimba Menonton Movie "HOP"

O haiyo... Malam semalam anaknda2 dan ayahnda berjimba-jimba di The Curve sempena dengan tayangan Preview "Hop". Saya dan Encik Hubby menang, so total yang berjaya diraih 4 tix. Suke :) , bagi Encik Hubby dia idokler melayan cerita animasi mat saleh sesangat tetapi memandangkan anaknda2 sangat beria so gigihlah bawa mereka semua menonton movie bersama. Saya lak lepak ngan Amani main cakar harimau, huhu.

Layannnn gambar anaknda berjimba sebelum movie bermula :)
Yana dan Afiq yang sangat ceria walaupun dah pukul 9 lebey...
Amboi, seronok ya dapat kuar malam2...
Sib baek tak patah patung tu, kalau tak haru kena marah dengan tauke Cathay...
Afiq dan Cathay... sudah 3 tahun bersama...
Yana dan justin bibir... ops bieber
Tolong jangan korek telinga saya... hepp
Wohoooo... ini adalah magik...

Ntah apa2 lagi gambar anaknda berjimba2... jeles maknya tau. Tapi duk ngan Amani lagi beshhh, sebab dia rajin tolong sepahkan segala barang yang dikemas. Contohnya ai lipat baju, Amani amik baju yang dilipat bawak sana-sini... dan banyak lagi, yang tak boleh tahan diheret beg sekolah dia letak kat tepi pintu bilik air dekat dengan pampers kotornya itewww... Grrrr...

On the way balik dalam kul 11.30 lebey... ada kejadian yang tidak diingini, tetapi tidaklah melibatkan keluarga saya. Hmmmm
Kemalangan antara kereta MyVi & sedan. Berlaku antara jalan dari TTDI ke IIUM, depan Petronas baru kat jalan bertentangan bangunan the star... Masa tiba tempat kejadian kemalangan baru jer berlaku sbb nampak driver kereta baru keluar kereta cam bingung2... mabuk kot?... Wallahu'allam.
Apapun dalam berseronok jangan lupa beringat2. Musibah bila2 boleh jadi...
Jom "hop" "hop" ramai yang kata besh citer ni, dan saya dapat 4 tix lagi untuk tayangan hari Ahad pagi kat Cathay. Ada saper2 nak???



15 comments:

Cute MuM said...

patutlah cute mum cuma nampak ayahnya jer.. masa tue si ayahnya tanya no seat.. tak sangka itu anak2 ayu..

AyuArjuna BiGoshh said...

cute mum- anak ramai benor 4 tix tak cukup huhu...lagipun dah try bawa amni gi movie die tak leh..mesti nak cakap gak dalam penggung huhu..apapun next time klu jumpa insyaallah ayu tegur :)

Wansteddy Tales said...

Besh juga citer ni k.ayu. xrugi tonton. buat pertama kali damia nak duduk baik2 dlm panggung tgk smpai habis. biasa tu nak keluar masuk sukati bagai panggung ayah dia je hahaha

Wansteddy Tales said...

cop2. k.ayu tak register anak2 join contest mewarna kat ecurve sekali ke? borang ada kat kaunter beli tiket ^^

AyuArjuna BiGoshh said...

wan- tak tahulah borang tu ada...tapi takdelah bebeudak tu bawa balik...tu klu rajin bolehlah join...nantii kena tanya klu nak masuk bolehler join :)

Mama Zharfan said...

anak2 ayu dh besar so senang kuar mlm2 hehe my kids jenis tido awal mlm2..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best ke citer tue?? amana maybe boleh diam tgok cartoon..arief??mm..tak taulah..tapi dia pun dah pandai gak tgk tv

mama_umar_maryam said...

nak tikettt,hahahaha, xmalu ;p

las bwk Umar g tgk wyg citer katun citer how to train your dragon tu ha..klu maryam blm berani nk bwk lah..die cengeng sket banding abg die..huhu

Syima Emi said...

nak tiket jugakkk... hehehehe... best ke citer ni kak.. nak tengok jugakk hahahaha tapi nak yg free.. hahahahahahha

mummymer said...

hari Ahad karang insyaAllah tengok Hop, dapat dua tiket jer.. tapi nak angkut emir , ..

u tulis biebir bibir pun i tak perasan ehehehe.. :)

i selalu wonder, anak i lagi s uke jalan ngan i ke laki i.. just wondering laa, kalau tanye jawapan dia asyik same jer "dua dua"

AyuArjuna BiGoshh said...

zety- u nak ke ....??? email ai ayuarjuna@gmail.com

syima- hakak tanya kak zaty dulu ya sebab dia ada 4 owang...klu dia tak jadi pass kat awklak ya :)

mama_umar_maryam said...

sis, dah emel , hik3..maceh,lebiu

Syima Emi said...

takde rezeki saya la kot.. hehehe.. takpe mungkin lain kali.. rezeki kak zety...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

in person yana lebih cerah dari dalam gambar.. rasanya camera ayu ada problem hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

zeti n syima- next time kalau ada open tix saya akan panjang2kan ...insya allah :)

ila- kamera muroh ila...hehehe berangan nak dlsr lum tercapai lagi :)