Chipsmore Hangus!!

Hancusss Hatiku...
Bila dapati Chipsmore yang dibeli hangus aka terlebih garing...Dahla produk Chipsmore paling digemari sekeluarga~BUTTER CRUNCH!!!
Sepatutnya rasa lemak susu manis2, ni rasa lemak2 hangit..
tapi yang peliknya my kids suke "Sebab ada rasa hangit"..
Patutla masa beli kat Tesco Puchong harga produk RM2.49, jauh lebih murah dari harga biasa. Biasanya pun kalau paling murah pernah beli RM2.99 (itupun jarang sangat)..Rupanya cam biskut reject "terover baked"...Hish nak komplen ke tak hmmm tapi biskut langsai habis dimakan oleh anaknda dalam tempoh tak sampai 30 minitpun...
Rasanya Chipsmore ni kena tukar tagline lah...
dari.."Kejap Ada, Kejap Takde"...
ke.."Kejap OK, Kejap Hangit"...
Hoho saya pengguna yang mengada...nak gi bawa kes tribunal timbangtara la!!!...sebab kalau saman dan menang boleh jadi kaya...hahahahah..
p/s: Patutnya kat tanda harga tertera "RM2.49 Spesis Yang Hangit Sikit, Harap Maklum"...transparent sikit huhu

Comments

Mama Zharfan said…
heheh cute plak tag line kejap hangit kejap tak....
BIONIC WOMEN said…
hahahaha...ada jugak yg hangit upenya ek..lum pernah kena ag gini..
lucu plak...
lum penah jumpa lagi ne.. so lepas ne kena bewarela..

smlm ila pun g tesco puchong sampai tutup baru kuar pintu.hehe. dah gajila katakan so belila barang2 uamh yg dah habis.
Wansteddy Tales said…
Haih... boleh wat repot ni k.ayu. status: merugikan anak tekak sebab kena merasa makanan hangit.
ini kes pun ada...patut harga murah....
Em's Family said…
tak buat panggilan hangit ke kat hot fm hehehe :)
suzz- tu less...cam dah tak sesuai dengan tag line lama iteww...

bionic women- rsnya lps ni kena berjaga2 bila dia offer harga murah :p

ila- dekat ke tesco ngan umah ila?..

wan- report kat wan jerlah..nanti wan beli hakak yang chipsmore harga mahal nya yer...

ezz- tu les...sudah terkena daku ni

mira- besh klu buat panggilan hangit kan hahahaha...

Popular Posts