Thursday, March 17, 2011

Dapat Percuma 2 Set big Breakfast Dengan Setiap Pembelian RM5 di MCD!

Secara terang-terang dah tulis Big Breakfast, so kami anak-beranak menyerang MC D seawal 9 pagi pada hari Ahad lepas. Ni semua disebabkan angkara kupon "2 Free Big Breakfast With Minimum RM5"..............
Disebabkan set yang diberikan memang tak diberikan air. So saya beli 1 air panas teh o' dan 1 coffee (free refil hik hik) dan jumlah harga yang kena bayar RM6. So guna kupon dapat 2 set BB free. Dan lagi satu kupon saya dapat guna bila saya beli 1 set happy meal untuk Afiq, dapat lagi 2 set BB free. Senyum :) :) memanjang secerah pagi di MC D...

Peace no war...rambut pesen aper ya Anaqi ..rupa cam orang tak mandi pagi gamaknya =)

Anak saper lah ni. Pagi2 sudah kasi havoc itu Mc D Sekyen 14...Huhu...

6 comments:

wan fyewa said...

wah cmne nk dpt tu?ade kt mc'd skg ke??heheheeee

AyuArjuna BiGoshh said...

kupon tu rasanya pihak mc D distribute kat merata2...saya dapat masa gi OU last week.... :)

Sumijelly said...

waa.........asal sumi tak dapat pung......

sumi peminat MCD..............waaa.....

McD....ko kene bagi satu kat sumijelly... kang sumi tak g lagi McD.......huhuhu

Sumijelly.com

mama_umar_maryam said...

zt pon amik gak keratan mcd nih, kene gune cpt2, las 22hb ni kan ;)

Mama Zharfan said...

me mcd kat sini me beli fries ajer--tunggu balik msia ler nak mkn burger ayam mcd hehehe

AyuArjuna BiGoshh said...

sumi- cuba check web site dia..kot2 ada...

zeti- hoho...ommmmm

suzz-- hmmmm....banyak betul makanan yang u nak makan suzz hehehehe