Dating Aniberseri-seri..di VS

Wokeh, di malam hari jadi saya yang ke tut tut...saya ngan Encik Hubby pegi makan kat sini. Berdua ajo. Anak-anak semuanya diletakkan di bawaah jagaan penuh Mak Sha bersaudara. Keh Keh. Makan tanpa gangguan penuh nikmat sementara hidup di dunia. Ni Caviar..eeeeee....Encik Hubby yang nak makan ku turutkan ajo. Tapi bila dah sampai cam rasa makan kat rancangan fear factor pulok. Tapi sempat lah telan 2-3 kali. No komen sedap ke tak tapi rasanya cukup lah sekali saya menikmatinya :p

Yang ni saya punya. Namanya Lamb Grilled yang shodap walaupun ada sedikit bau-bauan cik kham tapi still sedap (garing di bahagian luar, nyum nyum).

Victoria Station Blackpepper Stik. Ni Cik Hubby punyer, cara masak medium tapi bila datang cam "raw" lak...sedap memang sedap cuma ada terasa kami berada di puak karnivor di malam itu. Hu hu hu.

Silalah layan gambar blur kami berdua. Selesai sudah RM100 VS bertukar tangan, ahem ahem :)

Comments

mama tisya said…
wah2 mkn kt VS...lama tk mkn.kita kalo p VS sure order lobster...sedap lobster kt VS...kalo mcm lamb tu sllau kita soh wt 'well done'..jrg soh wt medium
cik kham tu hanya hubby yg suka sebab kuat sangat bau cik kham itu....muhahahhahaha....u saje letak gambar blur u dan hubby ye??
ruha said…
saya ingat kaviar tu sedap sangat , sedap majelis kawen selebriti kaya raya org putih selalu ade benda alah ni.
Sumijelly said…
tingin gak nak g makan kat VS... tp entah bila..

sbb mengenangkan harga nya ya allah..mahal...hehehe

tp akan juga g sana..bila?? entah la...huhuhu

Sumijelly.com
Mama Zharfan said…
pic exclusive tu hehehe jrg tau me tgk pic ayu+hubby :) :)
hepi bday tau!!!

Popular Posts