Sunday, March 6, 2011

Hadiah diterima dari Akhir Bulan Feb 2011 & Minggu Pertama Mac 2011

Selingan Iklan dulu...

Disebabkan minggu ini saya tidak sempat dan berpeluang memenangi tiket wayang free, soaktiviti biasa dihujung minggu sambil menghabiskan masa bershopping di hypermall, my kids cam biasa port paling dia suka selain dari taman permainan kat Mall ialah tempat jual CD/DVD yang ada dipasangkan TV bersama cerita2 yang latest di pasaran. So kejadian diatas berlaku pagi ini hari Ahad, 6 Mac 2011 di Carefour Kota Damansara~ Guess What, bebudak ni tengah layan citer HKLBR (Hantu Kak Limah Balik Rumah) yang mana dah layan citer ni kat panggung pun :p. Ada kot 1/2 citer diaorang layan...punyalah lama....penat maknya merendet satu Carefour tu, siap paksa balik dan my hubby janji nak cari DVD HKLBR yang versi murah(i know u know what i mean hik hik)

------------------------abis dah iklan tak berbayar---------------------------

so cikedaut hadiah yang diperolehi dari last week...

The Penguin Club, Anaqi paling suka dan teruja. Dia duk gigih main game online since dapat free membership for 6 months..

Buku cerita kanak-kanak, nama Anaqi gak...Yana yang sibuk2 baca..Anaqi idokler...

Discovery Channel Goodies- Sempena kemenangan atas dua nama ~ Encik Hubby dan saya, selain barangan diatas kami jugak berpeluang tengok preview movie The Green Hornet (ada postingnya dulu kat blog ini)

Hahahah...seronok gak ni...saya kan dah lama tak join blog contest..so aritu saja2 join..tak sangka dapat no.2 (dapat shawl, anak tudung~inner eh dan FM langkawi)..suke suke

cek Rm100 dari AMP..

voucher makan2 RM150. Ingat nak ngedet ngan Dedet jerlah guna voucher ni :). ni dari BH (dalam ruangan Ratu)

hadiah dari company yang mengeluarkan minyak jenama Natural...motip hadiah : sempena besday saya bulan 3 ini...wohoo...hadiah pertama yang saya dapat untuk tahun ini sempena meningkatnya umur...
p/s: rezeki kecik ke besaq saya tetap gembira dan sangat2 bersyukur :)

7 comments:

Mama Zharfan said...

terbaekk..tabik sifu ;)

mummymer said...

congrats!! seperti biase, u memang terror!! anyway, anak2 u comel jer.. siap buat kerusi sendiri kat dalam troli tu

mummymer said...

mummymer = Ibu Emir :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah..moga murah rezeki selalu dan moga dapatlah saya tempias murah rezeki itu..hehe

Yatie said...

congrats kak terror betul... i pun nak jadi protege... menang hadiah feeling dia so ggod kan?

Ezay Hadry said...

tahniah madam!! semua sibling duk dalam troli tu..hehe

Cute MuM said...

memang offline contest nie betul yer.. cute mum dulu ragu2 sangat.. tapi bila tengok hadiah tue.. macam nak cuba lah jugak..