Lat Kampung Boy Sebuah Muzikal ~ Yeszaaa

Penangan dari Dyat yang kecoh-kecoh mengiklan pasal Lat Muzikal free tix dari Berita Harian, ngeh. Sebenar saya tahu cuma saya amik tak kisah sangat. Sampailah abih meeting tengahari tadi. Saya terus laju kutip2 mast head kat department dan mana-mana tempat yang patut. Gigih lah saya dan Yana ke sana memandangkan jarak dari ofis ke BH main opis tak sampai 10 min (ikut jalan short cut)...dan terus tukar kat kaunter yang sedia menanti... ni diaaaaa..kena pulak musim cuti sekolah. Memang ngam ada aktiviti untuk my kids ni :)
dapat 6 tix = 30 masthead (bulan 3 nyer jer)
gigih tak maknya mencari mast head..ni semuanya kerana...

abe Awie...kih kih (mesti kelako die berlakon) dan akan digandingkan ngan Atilia (I like). So kengkawan sowi tak inform awal ambo pun last minit ni. Dan pada Dyat tengkayu berry much ya! Lain kali habaq kat fesbuk awal2 sebelum bangkit suboh lagi :)

Comments

Syima Emi said…
bestnya akak... kalo saya tahu saya nak menempel jugakkk...hehehehe
laju je ayu bab bab nih...hihihi
Mama Zharfan said…
tabik spring kat ayu heheh
shilazizi said…
Memang best citer ni kan...saya dpt seat dekat giler dgn pentas..huhu...
Part Lat peluk Jalil Hamid.. speechless kan?
Hell of an experience being there! Ingat lagi merchandise yg dijual di IB tempohari? Kenang2an tuh.

Salam perkenalan.. from another Lat fan!
http://kutubkhanahku.blogspot.com/2011/07/koleksi-lat-muzikal.html
Jemput singgah!