Pre-Briefing Before Media Press Today~Friday 18 Mac 2011

Wallau... Saya dihubungi minggu lepas oleh pihak Abbott berkenaan dengan tawaran untuk sesi bersama press (pengguna susu Pediasure)... Teruja kah??? Mestilah! Tapi saya minta mereka memberi saya masa yang secukupnya memandangkan saya perlu menyemak aktiviti harian saya (takut tersangkut dengan perkara menjadi keutamaan dalam kerja saya). Alhamdulillah, semuanya OK, so saya boleh apply cuti :) untuk menyertai press conference bersama Abbott...

Jadi 2 hari sebelum event tersebut, saya dan anak2 di jemput ke sesi pra-briefing yang mana pihak klien ada merakamkan sesi soal jawab saya. Ini bagi mengelakkan responden terlalu stress sepanjang media conference nanti. Paling besh kami dijamu di sini ~ 'Delicious' di One Utama PJ (cafe ni adik beradik ngan Butik Ms Read)
Lepas makan sekenyang-kenyang. Ada sesi rakaman kat Coffee Bean. Kali ni minum-minum pulak. So bayangkan saya ngan tiga anak. Sakan lah kitaorang membuncitkan perut pada hari itu :)Dan bila nak balik siap diberikan buah tangan lagi dari Cafe Delicious... Memang syiokkk...
Diberikan juga ole2 dari penaja utama. Dan hari ni kul 11 am saya kan berada di Le Meredian. Moga semuanya suksess, amin =)

Comments

syokkkkkkkkkkkkk tue.. macam artisla hehe
Wansteddy Tales said…
Wan taruh harapan nak tgk program ni! Cayalah k.ayu!
fuyoh...sudah fames ni,....bila akan disiarkan di akhbar /majalah...cayalah..
Mama Zharfan said…
glamer tu ayu hehhehe kagum tau dgn ayu mcm2 event ayu join!!
ila- artis...wohohoho...tak ehh malu la...

wan- hahahah....klu tgk diam2..hehehe

devi- yg i sure sgt thestar...nan siang pau...others....tak sure

suzz- uikkkss me lagi kagum dgn u suzz

Popular Posts