Souvenir dari Myanmar Khas Untuk Bini Terchenta,,,,

"Mingalar par" - maknanya hello (ni bahasa Myanmar nih)
Ari ni saya bz mengalahkan menteri, ni gara2 makan kat kedai mamak semalam sampai ke hari ini tune perut tak berapa betul, memanjang ke rumah Encik Tan. Buhsan sudah. Cikedaut apa yang saya dapat sempena kena menjaga anak sowang2 selama 5 hari 4 malam...
Ni cam rantai pun ada tangkal pun ada... hahhahaha
Jed hijau asli bermutu tinggi, keunggulan sejati (ayat kena kaw2 memandangkan Dedet telah menghabiskan 60 pound setelah puas menekan penjual jed yang sudah tertekan)... Ni saya punya :) Dedet kata hadiah untuk hari jadi tapi saya balas "Hari jadi saya 12hb lama lagi so hadiah ni sempena hari wanita 8hb March"... So demanding ya bini... hahahahahaha
Bagasi istimewa dari big boss so secara automatik hadiah ni akan jatuh ke tangan saya jua... hoho...

Ok uol...
Kalau terror lah cuba cari mana satu kite'... huhu... Peneka yang berjaya memberi kedudukan tempat, kaler baju dan tudung betul akan dapat sesuatu yang istimewa... Kroni, tali barut, musuh ketat, tak kenal lagi ke sesapa jer selagi dia ada ic Malaysia boleh join ya!.. Saya da banyak souvenir nak diberikan... hik hik
P/s: Ada souvenir dari Dedet untuk Yana... Cantek dan comey gak... Next2 posting ler =)
Dedet : "Chit-tey" and "Chei-zu tin-bar-te" muah muah

Comments

Syima Emi said…
kak ayu pakai tudung putih baju kaler apa aaa ... tapi yang bunga2 kecik tu mcm merah kot.. dok kat belakang (kalo geng pompuan), dua dari kanan, sebelah akak pakai tudung biru dan baju biru tu...ye tak ye tak... hehehehehehe.. menunduk je tu..kusyuk ke kak...hehehehhe
Anonymous said…
Yg duduk barisan ke-4,tunduk lak tu..seat ke-2 dr tepi tangga awk ke Yu? Tudung putih ngan bj kurung purple gelap.. Ehem..apa adiahnyer?
ada hadiah...not limited sampai saya kuar posting baru..saper jawab betul akan diberikan cenderahati.. :) anonymous ni cacah ke????...
Mama Zharfan said…
aisehh terlambat plak me nak jwb--jpwn me sama mcm syima emi & anon tu..betul ke u yg tu ayu?
Yatie said…
duk tepi tangga pakai tudung n baju purple sebelah tudung putih.
Hermit said…
woh.. i can see Kimi & Kak Chah.. kehkeh zaman muda, kaki study tak hengat... tula jgn sombong bongkak sangat, kang dah kubuat bini wahahaha...
ayu yg tunduk tu. sebelah baju kuning yang menghadap belakang dan kanan ayu (arah i lah) baju cam purple biru. u tudung putih baju cam maroon je tu....
Em's Family said…
macam bunyi menggelapar jer.. haha.. anyway, u pun lahir bulan march yer.. me too.. im 14.. :D welcome to march kroni!!

anyway, i rase you pakai tudung putih, dua dari kanan, sebela baju kuning yang tengah berdiri tu.. konon2 tengah concentrate study hehehe..
Wansteddy Tales said…
esok besday k.ayu? ngeh3... happy besday in advance ^^ dgn penuh yakinnya, wan meneka k.ayu duduk di kerusi barisan ke 5 dr belakang ke 2 dari kanan. gaya student inesen bakal lecterer dan pro comper!