Monday, March 28, 2011

Surprise..........

Hari Sabtu yang beshhh...saya dikejutkan dengan sebijik kek dari adik2 terchenta.. Shodap betul chesse cake (snickers ehhh??). Order daripada on9 rasanya dan Pary (buah hati adik yang gigih mengambilnya). Suka Hakak' sebab dapat celebrate banyak kali bulan ni. Dengan suksesnya naik berat badan mendadak giler2. Kebetulan ianya "surprise", Encik Hubby dan Afiq dah balik umah dulu sebab dia tak tahu. Sebab Encik Hubby sudah penin layan qualifying F1, kepala senoning nak tido. Melepas gitew... See meriah tak walaupun tak ramai. Act my mum dan adik "mak Biq" pun ado...behind the scene :) Seronok....dan terima kasih kepada mereka2 yang belanja KFC. Lepas tu masing2 makan tak berhenti..ayam kena cucuk vitamin C memang enak... Ahaks... Ahaks... Suke tengok muka Amani dengan wajah malu2 kucing bila kena dukung ngan pak cik ensem... Gatai no000... Pary dukung jer ngan orang lain tak nak... cheh... Uncle Pary taraf Pak Cik jer yo. Marah Mak Biq kang... Anyway thanks Pary sebab selalu tolong jaga anak hakak'... Bakal adik ipar yang boleh selalu dibuli... hahahahah (gelak jahat dan tak senonoh)...

11 comments:

mama_umar_maryam said...

gulp, telan air liuq tgk kek tu,kakak yg disayangi nih ;)

AyuArjuna BiGoshh said...

zeti- shodap kek tu wooo sikitpun tak muak huhu

E-Cah said...

Yu..best kek tu..Mcm pernah nampak kt blog Izzah..

AyuArjuna BiGoshh said...

cacah- ni kat puchong..mama apa ntah///kek tu sikitpun tak muak..rasa cam nak order je...nyum nyum

Mama Zharfan said...

kek tu nampak sgt yummy tau :) :)
hensem bakal adik ipar u hehhhe

AyuArjuna BiGoshh said...

SUZZ...sedap suzz siyes....terbatuk2 aaaa pari ehhhh

Ummi Dania Yasmine said...

amboihhhh amani memilih tu

Syima Emi said...

adik akak ke tu... sama muka dgn akak...hehehe..

anyway, happy belated birthday kak... hari ni br dpt online balik... sedap kek tu.. meleleh air liur ni... hehehehehehe ;p

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best bila ada bakal adik ipar ne..tapi bila dah ajdi adik ipar habislah proses membuli tue.. tamat sudah hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- tu la bukan main bedik kecik itu huhu

syima- sepaten...heheheh...ohh tenks :)

ila- mengambil kesempatan selagi berkesempatan...buli ooo

Hermit said...

woh.. tulah sang pari2 lambat tol nak jadi 'family'.. esok2 ada gak geng nak ajak g lepak dangdut ke haper ke muahahaha... (note utk biq: wes, cepat2 loh..)