9 tahun seluar itu berjasa...

satu-satunya pakaian yang diwarisi dari abang ke adik-adiknya. Seluar jeans baby jenama "Freedom" di beli pada awal tahun 2002 dan sehingga kini tahun 2011 masih boleh dipakai oleh Amani. Usia seluar jeans ini yang tidak pernah usai di makan zaman adalah 9 tahun :) p/s: Ada lagi ke brand Freedom kat supermarket hari ni???

Comments

Mama Zharfan said…
wohoo sgt berjasa ni :) tp memang jeans lambat rosak kan..me jer jenis yg mls nak simpan, kdg2 masuk kotak then reput la plak --bj zharfan time kecik2 :)
Aisyah said…
Selalu jmpa brand Freedom kat FOS.
Sumijelly said…
eh..sama la.. sumi pun..
FREEDOMM memang best tau.......

Sumijelly.com