Little Taiwan !!!

Tengahari Ahad selepas satu famili layan citer 'Rango' dan 'Hop' kitaorang pakat singah dan makan kat sini Little Taiwan... Comey kan bunyi nama kedai ni? Duta kedai ni Kak Maria Jalan-jalan Cari Makan... Hoho... Nampak iklan gempak jer hampir semua makanan harga RM6.90, alih2 datang menu hmmmm... takde maknanya. Tawaran yang murah hari biase ajer :p, tak termasuk hujung minggu.
Yana punya paling murah RM4.90~ada daging, sayur dan telor ayam rebus separuh.
Anaqi punya. Ni anak ai yang selalu minta yang paling banyak hidangan. Datang ngan set harga kalau tak salah RM11.90. Sembilan pohsen tu harga tembikai yang nipis itew... heheheh
Afiq, Akid dan saya punya. Mee apa ntah tapi banyaklah sebesen kecik :p puas makan 3 beranak ops plus Amani lagi.... see meriah kan?
Dried wantan mee untuk Encik hubby yang berjasa (sebab membayar harga makanan tengahari hahaha) . Tapi rasanya 50% masuk ke mulut Akid, 0.8% mulut Amani :)
Kuih ala2 popiah ni ada pumpkin didalam-nyer... shodap untuk ai ngan Encik Hubby. My kids yang lain tak berapa nak suke. 3 bijik ai, selebihnya boleh didarab, dibahagi, ditambah, ditolak selamat berada dalam perut Encik Hubby ya...gemuk udah.



Lately suke benor tengok aksi Amani buat muncong2 mulut terutama bila jumpa Dedet. Hahaha. Comey jo...

Comments

Em's Family said…
tak n ampak askar2 u kat dalam wayang, balik terus tak nampak..
hehehe little taiwan ni errr i tak boleh masuk huhuhu... :D
Mama Zharfan said…
nampak sedap--lg 9 ari me sampai msia heheh
ai nampak u dari bwh mira...masa tu ai terus kuar pegi kedai butik baju kat situ sambar satu blouse..sebab ai mmg dah aim kebetulan cik hubby tak kuar lagi....en. hubby kuar makan kat little taiwan :)

u join tak oreo (kena amik gambar paling menarik kat depan curve?)...

lps tu straight gi tesco...smpi umah 5 minit sebelum kul 4pm

suzz- banyak gilos contest start bulan 4..cpt2 balik..satu plastikk borang dah ai simpan untuk u yang mana sempat u boleh join... :)
hik3, kelaka je 1 plastik simpan form contest,tabikla kt korang ;)
little taiwan penah lalu je kt sini
dah jadi tabiat kitaorang ni zety hehehe....bolehlah nak try masakan taiwan...tapi rasa menu kat biasas2 jer lah :)
mama yusra said…
tomeynye tgk amani muncung2 tu...

Popular Posts