Sunday, April 10, 2011

Mak Biq Dah Jadi Tunangan Owang!!

Mak Biq dah tunang!.. Pada hari Ahad 10.4.2011 jam 12.30 p.m bertempat di umak mak ai kat TTDI. Sebenarnya plan asal nak risik2 ajer tapi dipendekkan citer terus jer buat majlis tunang. Last minit tul, tapi Alhamdulillah majlis yang dirancang berjalan dengan sempurna :) Antara mereka yang hadir di majlis tunangan Mak Biq. Sehari sebelum majlis kami dikhabarkan mak kepada bakal tunang Mak Biq (Pary) masuk hospital kat Kedah, sakitnya saya pun tak sure. So memang sedey sikit suasana sebab bakal mertua Mak Biq tak dapat menyertai sama. Gambar blur, adohai ni yang rasa nak tangkap satu DLSR ni. Dalam gambar ni ada my mum, Mak Biq, pakcik2 ku dan sepupu. Hantaran dari pihak lelaki... Hantaran dari pihak pompuan... Souvenir untuk tetamu yang hadir :) Tak cukup huhu.. Orang yang bertunang... ops... Ni My Yana yang over posing... Mak Biq... pose ya bersama cincin... Nasib baik majlis adik-beradik sendiri kalau majlis kawan ke bahkan kalau sedara-mara, pecah dah muka saya. Mana idaknya my kids semuanya main tak hengat dah rasa cam playground jer dalam rumah. Puas lah berleteaq tak dengaq jugak...
Terutama 2 beradik ni, Jenis tak makan saman... Makan nasik jer... Hangin... hangin
Tapi semua kenakalan mereka berakhir pada kul 5.00 petang. Bersepah tido sebab dah penat. Ni kes nak recharge balik tenaga lah ni. huhuhu. Apapaun buat Biq dan Pary, "Selamat Bertunang"....




4 comments:

Mama Zharfan said...

selamat bertunang :)
silalah rembat DSLR yer..tak pun join contest yg ada hadiah DSLR heheh

mama_umar_maryam said...

hehehe,samelah, igt akhir thn ni klu xdpt yg free dlsr, beli jolah,hahaha

aNaYaNa said...

hehe..batai tido abis lepas da penat yer..selamat bertunang :)

Hermit said...

hoho.. tahniah utk pary & biq.. a step closer to your big day.. so esok2 menantu mak dua2 nama zul, dua2 anak kedua, dua2 ada darah org utara.. take note ye ecah? ngehngehngeh..