Nak Hapdet Citer Hadiah :)

Dah lama tak hapdet citer hadiah. Hehehe. Ari ni baru rasa nak citer. Adalah sikit2 yang masuk, syukran :)
Minyak wangi Britney Spears RM200 dari Majalah EH...


Jam tangan Mars Need Moms, kemenangan atas nama Anaqi. Nampak smart jam ni. Suke tengok.


Produk Esmeria Organic RM330 dari ruangan Ratu Berita Harian.


Set pinggan-mangkuk Corelle RM599 dari Kiwi Kleen, Encik Hubby yang menang..


2 tix dari tupai dan 2 tix lagi dari MSN...Akhirnya dapat gak anak2 yang lum tengok pergi layan citer RIO, hehehe.


Hadiah saguhati dari Playhouse Disney. Khemah ni memang berguna especially buat my kids main sepah2 segala harta mainan mereka.

Hmmm, syukran :) Rezeki tetap ada walaupun sekarang ini tersangatlah bz dan tak de mood nak sertai mana2 contest pun. Bangkitlah Ayu wei.

Comments

mama tisya said…
bestnye...1 family smua dpt adiah..hehehe

perfume britney...best tu
aduhai banyaknye hadiah.. agak2 berapa kos sebulan ayu langgan majalah2 ne?
Wansteddy Tales said…
Beshhhhh! mmg mantap entry edisi hadiah kali ni :D
mama tisya- adil dan saksama..heheheh

ila- bulan2 biasanya ayu beli mag 2-3 majalah ..tengok isu..kalau rajin beli lebih.. takut beli banyak tak sempat nak baca semua :p..banyaknya mng dari contest majalah lama2...

wan- sikit2 ajo belum lawan kemenangan wan lagik :)
wake up sis,wake up!hahah, mood malas pon byk gak adiah hah..
wooohooo ayu......best nyer...
zeti- mood mmg malasin skrg ni zeti...hehehe..tapi adalah sempat 1-2 yang mana patut menyertai sbb dah jadi tabiat semulajadi :)

ezz-- wohooo syukran syukran