Tuesday, April 26, 2011

Nutrition Month Malaysia Carnival is BAckkk!!!

Secara kebetulan hari Sabtu lepas ketika saya dan anak2 duk bz survey hadiah untuk besday kawan Yana di Mid Valley ternampak acara karnival ini di Mid Valley. Sambutan agak sederhana, tak ramai orang datang dan exhibitor yang terlibat sangatlah kurang :( . Tidak macam karnival tahun lepas yang lebih happening.


Booth yang paling menarik dan paling banyak bagi goodies ialah Nestle!!!! Buat jer aktiviti kat setiap check point akan dapat something dari pihak Nestle.



Ni kena joget hola hop dengan wii. Kelakar gak sebab tergelek2 nak dapat point.



Yang ni pulak kat booth Yakult. Banyak juga game wii dan cam biase YAna dan Anaqi sangat suke menyertainya.



Pak cik kat booth Gardenia yang sangat ditakuti oleh Afiq. Atok hantu!!! huhu



My amani yang tak nak dukung tak nak berjalan tapi nak merangkak. Hoho letih mak, lepas tu gigih nak pegang Cheerios yang suku dari saiz badan die.



Booth Planta ni boleh amik lepa mentega kacang, thousand island paket dan tea segera dengan percuma :)



Hasil berada selama 35 minit 20 saat di karnival. Hehehehe. Paling penting anak enjoy!! Yang tak tahan tu setiap kali dapat MILO kotak terus jer minum. Nisbah 2 kotak sorang dihabiskan semasa berjalan2 di karnival ~ 30 minit jer tu..alehai.


p/s: Balik terus hantar Anaqi dan Yana ke Besday Bash kawan sekolah, penat deh!


10 comments:

Yatie said...

budak-budak memang seronok kalau pergi tempat macam ni :)

Mama Zharfan said...

ayu, bila kita nak dating2 :)
nak bagi ole2 utk amani :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

seronokla anak2 tue. hubby dah bagi green light ila g tengok tiket cartoon coloring contest tue. nanti hubby hantar ila dgn amana tapi kena cepat nanti habis lak movie tuekan?

AyuArjuna BiGoshh said...

yatie- seronok sbb byk aktiviti yang blh dieorg joi...then plh beshh tak ramai org...blh kira dengan jari brp org jer yang singgah :)

suzz- i mmg nak jumpa u....sesangat nak jumpa.....

ila- ila klu tak salah citer ni kita kena tunggu die jadi free marked list movie. tapi nanti ayu confirmkan...

mama_umar_maryam said...

best per exhibition x rmaai org,blh kaut sumer goodies,hik3

AyuArjuna BiGoshh said...

zeti- tak sesak tak takut ilang...pusing2 main2 pun org tetap nak kasi souvenir..amik ajo huhu

AyuArjuna BiGoshh said...
This comment has been removed by the author.
Jean said...

Nutrition Month Malaysia 2012 is back at Mid Valley Exhibition Centre, Hall 2 on April 14 & 15!

Anonymous said...

Hola! I've been following your weblog for a long time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Kingwood Tx! Just wanted to tell you keep up the fantastic work!

Feel free to surf to my blog: simple wood projects

Anonymous said...

e cigarette, e cigarette, e cigarettes, best electronic cigarette, ecigarette, electronic cigarettes