Servis Astro Yang Bengong...

Panas hati dah ni. Nasib baik dapat sebungkus cendol, rasa COOL sikit. Mana idaknya dah daftar nak pasang Astro dekat 2 minggu lebih. Mula2 janji 2-3 hari. Lepas tu setiap kali call PIC dia kata akan hubungi kite balik. Takdenya tepon balik. Ni rasa nak bako..bako..bako Astro ni. Owang customer nak bagi duit tolong janakan pendapatan company Astro tu sendirik bukan nak apply nak pinjam duit ke apa. Lagi satu tolonglah jangan buat janji tapi sendiri susah nak tepati.
"Ok apa pun saya akan call petang ni balik ya!"
"Dalam 2-3 hari kalau tiada orang datang pasang, saya akan remind kan ya"
"Ohhh saya cuti semalam, nanti saya call 5 minit lagi" (5 hari lepas2 tu pun takdenya call)
Ohh saya sudah menyampah dengan janji takleh pakai dari kakitangan pusat Astro cawangan Damansara Utama PJ . Benci..benci..meh gi bako kedai dier.....

Comments

alahai ye ke? suzz pun deal ngan cawangan DU baru2 ni....habis la suzz....

Kalau astro DU terbakar, i tau sapenyer kerja...he he he :-)
Ezay Hadry said…
same je kat mane2 servis astro ni..ezay kat ganu ni pun kene..nak upgrade ke astro byond kene tgu dkt sebulan..huhu banyak pelanggan katenye..padahal pekerja ramai je kot..
ezz- ya ke suzz pun berusurusan ngan pejabat astro DU..kena tanya suzz jugaklah dah settle lum kemasukan astro dier...ai yang terbako sebab janji takleh pakai...dahlah nak berurusan parking kat situ parking sikitny apunya susah..kena double parking lagik...ezz, jomlah teman ai bakar kedai dier hahahahah

ezay- tu lah kan..camne dieorg punya perkhidmatan pelanggan hancuss betoi...
Izan Ishak said…
citer pasal astro ni pun kami terima nasib yg sama. nak apply pasang beyond dekat 3 minggu baru dorang dtg. dah tu pulak minggu ni siaran dah ke laut!!! punyalah call balik customer service dia... kalau dlm 48 jam ni technician tak dtg...rasa nak bako2 je decoder ni....aduhhh...panas jugak ni~
izan- rsnya astro ni mmg kena baiki servis dier..dieorg ramai jer staff...tapi takleh pakai lah piagam dier..huhu
astro tu eksen sebab monopoli....xder saingan....

Popular Posts