Thursday, April 7, 2011

Stress :(

Hidup saya sejak akhir-akhir macam ni. Di ruang waktu dan tempat yang sempit tapi banyak kerja yang perlu disiapkan. Rimas dan sakit kepala datang sekali-sekala memang menganggu konsentrasi diri.
Lepas tu kenalah penyakit keturunan semua orang "DEMAM" dan "SAKIT KEPALA"...

Ubat untuk atasi masalah saya senang ni jer...terapi shopping...

Tapi baiknya sekejap jer lepas tu "DEMAM" kena gi shopping balik...

Yolah kalau Encik suami tu Menteri Besar atau Tuk Penggawa yang dapat elaun berlebihan takpelah jugak kan...


apapun ini semua dugaan..dalam mengejar cita2 dan kepuasan diri :)

Moga semuanya dipermudahkan. Amin.


So orang kampung semua...mana yang dekat2 Putrajaya, Berjaya Times Square dan Cheras (selatan)..nak pretzel percuma silalah skodeng iklan dibawah :p

sekian dari saya yang sibuk cam menteri;

5 comments:

Cute MuM said...

siannya..
samalah kita banyak kerja..
tgh puluh siapkan akaun nie..

Mama Zharfan said...

menang contest pun terapi gak kan ayu hehe

me pun giller bz dgn thesis correction ni..fenin2

AyuArjuna BiGoshh said...

cute mum- smoi demam2 byk kerja huhu

suzz- mng mmg terapi terbaekkk heheheh

Hermit said...

sy lagilah stress tgk muka masam memanjang je sbb stress.. hehe

mama_umar_maryam said...

penat yer sis, klu penat otak ni lg parah kan dr fizikal,huhu,memahami..tk care sis!