Tuesday, May 31, 2011

Amani Birthday ~ 1 year old :=)

*****Sowi tak berupdate satu hari. Banyak sangat story, kisah hari jadi sampailah cuti-cuti. Lusa mula bekerja dan saya agak sibuk semula. So sekarang tengah manfaat masa sepenuhnya bersama famili terchenta :p
Kisah hari Ahad malam Isnin. Kami (famili ai, adik-beradik + pary dan mak) meraikan hari jadi Amani. Takdelah beria manapun. Cuma beli sebijik kek sederhana besar dan saya masak fettucini carbonara.
Amani cam kekagetan bila kami ramai2 nyanyi lagu besday. Sengih2 dan berdiri statik. Hahaha. Maybe sebab biasanya die tengok owang lain punya besday, kali ni die lak kena duk ngadap depan kek berlilin. Tu yang buat muka seringgit lima puloh sen, hoho.
Potong kek!!! Kat depan ramai dah menunggu, lapaq beb."Hepi Besday to my cutie pie Amani"...

P/s: Hadiah besday dari mummy dah dapat tapi dari Dedet lum lagi. Adakah bling2 tiruan ataupun motor skuter kaler pink yang boleh dicharge baterinya? Tepuk wallet tanyalah ketebalannya... Hahahaha..

10 comments:

Mama Zharfan said...

epi besday cutie amani!!

AyuArjuna BiGoshh said...

many thanks auntie suzz :)

amyeryn said...

happy 1st busday amani

AyuArjuna BiGoshh said...

thanks auntie aimi :)

Wansteddy Tales said...

si cute amani 1 tahun! happy besday cutey amani :)

Cute MuM said...

happy besday amani..

AyuArjuna BiGoshh said...

tenkiu auntie wan dan auntie uyun

mama_umar_maryam said...

amani!!! heppy belated bday dear!!

AyuArjuna BiGoshh said...

tenks auntie zeti :)

Hermit said...

ni bling2 amani nak ke mak dia yg nak tambah koleksi nih? hahaha