Amani Suke Bling-Bling

Senyum..Senyum...
Besday hubby yang lepas saya dapat hadiah! Ohhh mesti semua owang kompius kenapa orang yang sambut besday pulok beria bagi hadiah. Dan saya sendiri tak bagi apa2 kat Encik Hubby lagi (kes tengah mencari2 hadiah yang paling bermakna buat Encik Hubbyla ni~alasan terbaik!). Hadiah ini bersempena dengan kes INI ~ hilang, sob sob dan Encik Hubby memang dah pasang niat terpendam, chewahhh nak bagi saya seutas rantai :)

Kalau dulu yang Poh Kong dah hilang,
Kita gantikan dengan Wah Chan'g (ganu kito yo)

Tapi yang sangat OVER dengan my new bling2 is Amani!
Dari sesi pemilihan bahan kemas di kedai emas lagik. Mata melilau tengok benda berkilau-kilau. Siap ai try yang cam kaler silver, Amani sikitpun tak hingin. Wohooo.
Balik rumah saja try kat Amani.
Dia punyalah hepi cam dapat trophy.
Senyum control cam ala2 Datin Combi.
Tapi siyes Amani excited sungguh dapat pakai rantai emas dari Encik Hubby.
Meraung cam kena dera. Dek kerana ai tanggalkan rantai yang sudah termaktub hakmilik maknya.
Apakah??? Amani seperti Himawari Nohara adiknya Sin Chan yang suka barang kemas dan lelaki hensem sahaja....ohhh tidak!!!!

Comments

Cute MuM said…
huhuhu..
mungkin kot..
takperlah ibu amani banyak duit..
hihi.
Mama Zharfan said…
heheh cute plak entry ni :) model bling2 tu pun cute banget :)
cutemum- belum cukup byk lagi hik hik...cukup makan ajo huhu

suzz- model bling yang berkilau emas ajer...yang bling selain dari tu tak dilayannya :p
Hermit said…
amani = himawari??? oh tidakk.... tapi... awk memang cam maknya Shin Chan i.e suka brg pree.. hahahaha
dedetttttttttttt..hahahahhahahaha
yatie said…
cute nye nangis.. takpe tunggu besar sikit ye amani
yatie- Amani tu klu nangis 2 malam marathon pun boleh hik hik. Harap2 dah besar takdelah cam gila emas sgt. Rabak duit PAMA :p