DAIA!! Kuasa Aksi Berganda!!

Kengkawan kalau ada botol2/plastik2 sabun 1kg ke atas yang kosng jangan gi buang dulu. Meh-meh ikut cara saya nak jimat kos beli sabun bulanan. Hik hik.
Yesza!! Rerajin diri tengok kat web www.suriafm.com.my. Silalah semak jadual Sabtu dan Ahad Suria Wheels. Sebab untuk tempoh terhad Suria Wheels akan datang bersama lori Daia untuk agih2kan sampel sabun free.
opss..beri laluan kepada iklan. Daia "Kuasa Aksi Berganda!", "Lupakanlah Yang Lain"
psstt: lokasi di atas adalah di Pasar TTDI (kat umah mak ambo)
Ok sambung balik. So botol2/plastik2 sabun yang kosong itu boleh ditukarkan kepada sabun Daia 1kg. (1 botol/plastik=1 Daia 1kg)
See mak punya. 4 kg sekali ai kaut. Hahahahaha. So Dedet, amacam terror tak bini awak buat perancangan belanja bulanan. Hik Hik.
p/s: Apapun kalau nak gi tukar carik2 lah yang berdekatan ngan lokasi umah anda, kalau jauh nun cam tak berbaloi gak ngan duit minyak kenderaan.

Comments

MRS. K said…
jimat..jimat..

gud info!
[-suziey-] said…
ooo ade ek..mmg jimat ni..bijak btl ayu yek..hehe cari yg free jek..kita mmg guna daia :0
mrs.l- bila jimat tang ni kita boros tang lain hehehehe

suziey- kbtln jer tahu promo ni sbnrnya...wahhh pakai daia ya...boleh gi tukar ni suziey :)
Wansteddy Tales said…
mestilah besh.... dr kuar bajet beli sabun yg dpt redeem free gini, beh baik gunakan strategi berbelanja, bijak... bijak... :)
heheheh..wan bulan ni hakak kena jimat cermat...ramai ahli keluarga yang sambut besday :) heheheh
Mama Zharfan said…
wohoo sgt jimat tu :) me pengguna tegar dynamo hehehe
Nana said…
hehe ayu
last week ari sabtu
saya suh adik g pasar keramat
bawa plastik kosong
dapat 4 peket sabun dia
ingatkan dia nak beg plastik kosong je
kotak pon di terima
tp gambar xamek la sebab adik yg pegi
gmbr sabun je ada amek
nanti sy wat entry hehehe
suzz- dynamo memang bersih klu cuci sekalipun kotoran susah nak tanggal. daia yang ai perasan bau die wangi klu hujan pun baunya still takde bau hapak :)

nana- ohh ya ke heheheh...lenkali blh kita share2 klu ada akt tukar menukar ni kan...hehehehe :)
mummymer said…
Thanks for this info.. I BARUUUUUUUUUUUUU JE NAK BUANG PAGI TADI.. tapi tak jadik!!!
mira- sib baik..hehehehe
Hermit said…
yaloh teror bebenor my wife... jimat tang ni perabih tang nun hahaha :P
dedet- no komen no komen hahaha