Dating di V.S 2nd time

Malam minggu ai kuar berpacaran dengan suami tersayang. Ngedet sambil makan2 dan sembang2. Kali kedua kami berdua makan di Victoria Station di PJ, motif utama nak abiskan sisa2 voucher (still kena tambah gak sbb harga makanan V.S memang agak mahal sikit) dan motip kedua my hubby duk ngidam nak makan stik! Layan ajo...
Menu pilihan saya: Cajun salmon + fillet chicken (shodap banget!!)
Menu pilihan encik hubby: Bombay Steak!! Saya tengok mula2 cam pelik sebab nampak banyak cili ditabur atas stik itu. Tapi bila dah rasa, pehhh shodap tak terkata.
Dating sempena meraikan cinta... Hahahaha...
Apapun tengkiu n i lap u la cik hubby sebab banjer ai makan... hik hik (gelak gatai)


Comments

wahhhhhhhh dating nampak..hehe..
ila tgh tunggu entry ayu yg g sepang tue..ila nampak ayu tgal komen kat fb selangorlicios nak join event tue..melepas satu event..waaaaaaaa
ila- hik hik
tak jadi gi la ila...tu yang gi dating :)
asal gambo ngan hubby je blur blur....kasi yg terang benderang sket arrr....
ezz- gambar hengpung bila mlm sangat tidak menjadik :p