IIUM Kindergarten Sports Day 2011!!

Pagi Sabtu yang cerah 7 Mei 2011, kul 8.30am kami sekeluarga ke UIA Gombak. Ini dek kerana Afiq dan Akid ada menyertai acara sukan tahunan sekolah mereka. Bukan main hepi especially Akid sebab dapat bersukan kengkawan sekolahnya.
Akid ada buat performance untuk acara pembukaan. Menari tapi malu2 kucing, haiya :p
Afiq yang main bersungguh. Dan buat pertama kali saya dapat lihat Afiq sangat "independent" dan berani. Selalunya kena pujuk2 tapi tidak kali ni. Perkembangan yang baik dan positif :)
Akid mendapat persaingan yang sengit di kalangan kengkawannya. Bukan main saya bersorak time Akid bermain ketika ni. Heheheh.
Disebabkan kedua2 anak mendapat keputusan top 3 dalam acara so kena tunggu sampai sukan ni abihler. Sebab ada penyampaian hadiah di akhir acara.
Afiq bersama piala kemenangan, tempat pertama :)

Dan Akid juga... Mendapat tempat ketiga. Syabas2.See... satu famili datang menyokong adik-beradik bersukan termasuklah Dedet yang terpaksa amik cuti sempena sukan anak2 (walaupun keroje kat pejabat berlambak, ngeh)Dan siap dapat goodies bag lagik!


P/s: Syabas juga buat Zharfan anak MZ yang dapat tempat ke-3. Sempat gaklah ai berborak sakan ngan MZ :)

Comments

best kan klu sukan dlm dewan,anak2 xpanas,makbapak lg xpanas,heheh,tahniah akid dan afiq!!
zeti- panas gak kat dalam dewan tu...bahang sebab takde angin :p
Hermit said…
dewan punya ventilation system sgt teruk.. panas cam kat sauna hehehe.. apa2pun sgt seronok tgk akid/afiq take part, tak kisah kalah menang pun.. :)
Mama Zharfan said…
congrats to ur kids
nanti kita sambung sembang2 time besday ezz nanti ;)
baru nak tanya..mz takde ke?? hehe
Wansteddy Tales said…
Wah... hebatnya menantu Mak Wan ni! masih dalam agenda merisik encik Afiq hohoho
suzz- bereh suzz :)

ila- ada..weoll siap bersembang sakan kat situ..our hubby pun :)

wan- hahahahah...gigih akak nak sental gigi karat afiq..biar besar hensem sikit :)
yatie said…
saya suka baca blog akak sbb goodies... seronok tengok
yatie- hik hik sikit2 jer

Popular Posts