Thursday, May 19, 2011

Kek Tsunami Buat Dedet

Saya bakar kek untuk dedet semalam petang (sebelum anaknda2 semua kuar gi preview POTC4). Guna bahan-bahan ada yang kat rumah jer. So jadilah kek butter topping coklat yang senget cam kena bantai ngan Tsunami. Hahahahaha. Tau apesal die jadi senget..hik hik. Ini adalah disebabkan...


********

*******

*****

***

**

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
ketuhar pembakar saya sudah senget. Dah patah 2 kaki kat depan. Biasanya saya alas ngan kertas tebal tapi semalam cam kalut semacam. So hasilnya jadilah kek Tsunami khas buat Dedet. Tak cun langsung rupa kek itu Hahahaha.


4 comments:

Hermit said...

hahaha.. 1st time tengok tergezut sebab ada gelembung satu side.. cam tsunami wave je.. walaupun xsempat nak rasa tapi thanks for hard work, really appreciate it :)

AyuArjuna BiGoshh said...

dedet- hahahah..sowii ya not well prepared :)

Mama Zharfan said...

nak kena cari oven baru tu hehehhe

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- ada satu tapi besar sgt yang utk bisnes nya masuk satu ank kambing pun muat (hadiah ;p)tak bukak sbb gak tahu nak ltk kat mana..