Kek Tsunami Buat Dedet

Saya bakar kek untuk dedet semalam petang (sebelum anaknda2 semua kuar gi preview POTC4). Guna bahan-bahan ada yang kat rumah jer. So jadilah kek butter topping coklat yang senget cam kena bantai ngan Tsunami. Hahahahaha. Tau apesal die jadi senget..hik hik. Ini adalah disebabkan...


********

*******

*****

***

**

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
ketuhar pembakar saya sudah senget. Dah patah 2 kaki kat depan. Biasanya saya alas ngan kertas tebal tapi semalam cam kalut semacam. So hasilnya jadilah kek Tsunami khas buat Dedet. Tak cun langsung rupa kek itu Hahahaha.


Comments

Hermit said…
hahaha.. 1st time tengok tergezut sebab ada gelembung satu side.. cam tsunami wave je.. walaupun xsempat nak rasa tapi thanks for hard work, really appreciate it :)
dedet- hahahah..sowii ya not well prepared :)
Mama Zharfan said…
nak kena cari oven baru tu hehehhe
suzz- ada satu tapi besar sgt yang utk bisnes nya masuk satu ank kambing pun muat (hadiah ;p)tak bukak sbb gak tahu nak ltk kat mana..

Popular Posts