Kung Fu Panda 2

Ya aww Ya aww, movie time yeh!
Kali ni kami satu family (finally) pergi tengok citer Kung Fu Panda 2. Menang tix dari Astro~atas nama Hubby dan Ruha :) Movie kat GSC Mid Valley (payahnya cari parking!) dan ianya bermula seawal 8 malam.
Ya aww Ya aww seronoknya kanda dan dinda kuar berpoya2 ngan ayahanda dan bonda ya. Sib baik esok dah takde exam.
Mula-mula ingat menang 2 tix ajo, kawan ai Ruha sedekahkan lagi 2 tix tapi rupa2nya setiap winner menang 4 tix so total semuanya 8 tixs ler.
Dan Amani malam ini sangat baik ya! Dia layan Kung Fu Panda 2 sampai separuh citer. Lagi separuh perjalanan citer Amani tidur lena. Overall citer ai memang puas hati. Citer kartun aksi yang sangat lawak. Even my kids especially Akid dan Afiq boleh gelak sangat kuat hokeh. Diaorang boleh paham jalan citer dengan baik.
Memandang family outing, kitaorang layan McD untuk makan malam hari ni sebelum masuk panggung. Duk satu meja reramai makan berebut-rebut memang meriah lah.
See Yana sangat hepi dengan sebijik berger. Comey Yana bertudungkan?? Hik hik harap2 kekalkan lah penampilan cam gini. Kalau tak nanti kena fire ngan Dedet hahahaha. Tak dapet nak nolong :p

P/s: wahhh jumpa Yusrizan lagikkk... Geng movie ni :p

Comments

Mama Zharfan said…
beshnya dpt tgk movie free satu family :)
suzz- finally sbb family ai ramai klu 4 tix tu tak cukup :)

ila: kung fu panda siyes best dari rio dan ranggo :)
klu lawak sgt2 blhla tgk nnt =)
i tak dpt tiket dari astro sebab tak tahu...huhuhu...anyway cant wait to watch Kungfu Panda 2. i suka cerita KUngfu panda yg pertama jugak
zr- fully recommended lawak cerdik :)

devi- so far animation movie for this year this one yang tebaekkk

Popular Posts