Makan Nasi Arab!!

Ari ni my opis buat makan sempena dengan Department meeting dan meraikan "Hari Guru" untuk kita-kita ajo. Hoho..saya memang tidak terlibat langsung dengan segala persiapan sebab saya terover BZ dengan keroje yang pending sana-sini.

Dan ai paling teruja bila nampak itu nasi arab yang sangat harum bau dier. Suke ai. First time makan weh so mode kejakunan melampaui dari paras manusia normal biasa. home made nasi arab ai tak tahu dari mana Brother Mahmoud tempah..entah2 bini die masak sebab dia ni orang arab :)

Tengok ni ayam togel yang sangat mengancam body dier. Bila masuk jer dalam mulut lembut mak aii, cam makan soft candy (over erkk ayu!). Lepas tu perut masa makan memang cam ketat dah. Ai lak makan sebelah syidah yang mengandung 8 bulan (perut kecik jer klu dibandingkan ngan owang mengandung) cam sama saiz. Nampak no ai dah buncit lepas tu tambah 2 pinggan lagi, makan cam tak sedar diri. Kena sampuk ngan kelazatan nasi arab. hahahaha.



Abih acara ada sesi tukar2 hadiah. Since semester break takde lak student kasik hadiah so kitaorang pakat2 beli hadiah tukar sama suka. Ai dapat salad bowl!! Wahh menambah koleksi pinggan mangkuk , suke ai. Cam kena request dedet almari kayu jati (kasi highlight sikit)khas buat pinggan mangkuk la lepas ni....acheh, agak2 boleh ke?

Comments

Mama Zharfan said…
siyes me meleleha air liur tgk nasi arab+ayam tu :) mcm ala2m engidam orr pregnant la plak :p
suzz- first time ai makan cam rasa nak makan lagi

Popular Posts