Pada Mereka Yang Punyai Anak Nak Join Tak????



Jom arrr reramai join event diatas. Ai cam nak pergi tapi pagi tu ada preview movie Diary of Wimpy Kid: Rodrick Rule kat 1 Utama. Ater kalau sempat ai join, kalau penat dan malas lepaking kat umah ajo.

Tarikh: May 28, 2011 (Sabtu)

Masa: 11am-2pm

Lokasi: Main Atrium, Ground Floor, Tropicana City Mall, Petaling Jaya

Kraf aktiviti meliputi..

* Craft with recyclables by Crafty-Crafted (http://www.crafty-crafted.com/);
* Crafting with felt by SekociNorlie (http://sekocinorlie.blogspot.com/);
* Quilling by Miyyah@ Kertas (http://miyyahatkertas.blogspot.com/);
* T-shirt painting by My Glass Cubicle (http://myglasscubicle.blogspot.com/); and
* Fondant crafts by WhipNWhisk (whipnwhisk.com/).

Ada goodie bags :) tapi untuk 50 orang pertama setiap jam :)

dan saper2 yang minat join coloring contest anjuran Vitagen boleh daftarkan anak-anak anda di booth Vitagen (New Wings)~ ada event actually kat situ. Coloring contest akan diadakan pada hari Ahad ini 29 may 2011 bermula pada pukul 1 hingga 2 petang. My kids lak nak gather2 ngan MZ family + lain2 pada hari Ahad tu :)

Ok chiowwww beb, letihlah ari ni buat soalan exam. Dari pagi sampai petang baru 4 soalan siap dibina punyalah malasnya nak pikiaq!

Comments

Mama Zharfan said…
so kita jumpa kat huggies event lah nanti :)

me ari sabtu memang tak free sbb my zharfan kat attend smart reader every saturday :)
kak ina kl said…
tak ada kecik lagi ..tak can nak gi event cam ni lagi.

kecian tgk anak dara kamu melalak tak dapat rantai tu suruhlah ayah dia belikan dia satu pulak
suzz- inyaallah klu jadik :)

kak ina kl- mmg nak beli tuk die tapi tunggu besar sikit hehehe lagipun takut ilang :)
coloring contest tue kalau datang terus sunday tak boleh ke??
ila- rasanya boleh klu ada kekosongan lagi sbb dia cam open utk semua
mmm.. kalau boleh datang bestnye.. boleh g besday anak MZ terus..tapi...
ila: ohhhhh ada tapinya...hmmm maybe next time blh join kata mana2 byk skrg ni sbb cuti sekolah kan

Popular Posts