Aaron Aziz a.k.a Seth Tan Buat Perangai di OU

Wakakakaka...
Jangan Marah!!!!
wakakakaka..
Buat Perangai???? Biar Betik...
Perangai BAIK dan HENSEM sebagai seorang bapa..
Jeles my Dedet tau..
I sakit perut hari Ahad lepas, tapi demi Seth Tan I ajak jugak Dedet dan anak2 pergi OU. Nak join aktiviti di event Daddy Dunk!
My kids semua teruja tengok biskut bergerak-gerak. Al-maklumlah OREO ni memang biskut feveret dowang :p
Bila Aaron sampai jer, Pehhh jeritan halus semua golongan wanita taraf mak2 & kakak2 dan sewaktunya... "Aaron!! Aaron!!". Rasa2nya Kak Ina KL dan Bro Eyriqazz tu jerit sama ke? Hahahah. I nak buat confession jer, I senyap jer yek sebab sakit perut. Cuma bila I suh Encik Hubby amik gambar sbb dia paling dekat ngan Aaron dia cam pelik. Nak amik gambar keta BMW buat apa? Adehhh... Nampak sangat tak kenal my Seth Tan itteww.
Lautan manusia yang nak tengok Aaron dan famili dari dekat. Ya ler selama ni tengok kat kaca TV ajor. Lainlah Ezna my BFF diakan kawan ngan selebiriti. Siap bergambar laga2 pipi ngan Diyana bini Aaron lagik. Hmm mak jeles noks!
See Aaron memang nampak sangat Bapa Yang Penyayang. Superb, cara dia berkomunikasi dengan famili memang terbaek, Super Dad!! Anak Aaron yang paling kecik lahir sama tarikh ngan My Amani tau 28.5.2010, masa jer berbeza, I dah pakat ngan Diyana sebenarnya. Hahaha.
Comey jer aksi si cilik buah hati Aaron ni.
Aaron dan 3 anaknya di atas stage. Comey :)
Diyana Halik yang gorjes bersama kakak bertudung hitam yang cuns. Gambar amik curik2, sowi ya :p
Aktiviti kat pentas yang sangat happening. Sampai petang katanya. Dari Mix Fm Cruiser sampailah skuad Sinar FM sama-sama bagi hadiah OREO kat penonton yang hadir.
My Yana dan Anaqi main aktiviti Snap and Pose di Daddy Dunk event :)
Ni dier gambar terkujat mereka bila 'platform' tu jatuh. "Terkejut tau Mummy!!"
Siyes I kat event duk dalam 1 jam, lepas tu gerak kuar dari OU. Bekejar nak ke Giant K.D, lepas tu ke Curve (Nak amik hadiah dari Azwan Azri). Lagipun cuaca agak panas dan rimas plus I yang tak sedap badan + sakit perut. Dedet pun cam tensen dan jeles ngan Aaron Aziz yang ramai peminat pompuan termasuk bini dia, hahahahaha... Tu lah antara alasan kenapa tak leh duk lama kat event yang happening ittew. Anyway goodies (gambar kat atas) sempat gak kaut mana yang patut dengan keadaan sakit perut. Chow Bedah!!


P/s: Apapun My Dedet still our Super Dad in the world kalah Ben 10 alien force (ada kena mengena ke? hoho)

Comments

mesti best kan?? me g umah mak.. dah sebulan lebih tak g... lagipun nak jumpa yah & wish selamat hari bapa persolly pada ayah sendiri..hehe..
mummy_ayu said…
wah best tu..jumpa live sth tan...
semalam tgk pisau cukur pun..alahai..jatuh cinta jab ngan aaron ..
mama tisya said…
lawak la dedet part nk naper nk snap kete BMW sian bininye..hehehehe

kita ada ajk hubby gk pegi tp die ajk p tmpt lain sebab die tau sure rmi org nk2 plak bini die ni sibuk nk jmpe aaron..hehehehe
Hermit said…
hek eleh... tolonglah! jeles buatpe? cuma rimas + panas dok sana, lagipun u knew i hate tempat2 sesak mah... apa2 pun memang tak kenal pun Aaron nih (nama pernah dengar sbb Mummy dok sebut2 haha).. seriously masa suh ambil pic tu i tak tahu siapa, ingatkan CEO Kraft Foods ke siapa tapi bila dok tengok MAK2 BUDAK dok terkinja2 tu dah leh agak mesti artis.. herannya dak2 pompuan muda/bujang takde lak kecoh2 sangat hahaha... (sib baik awk tak histeria kat situ ~ gerenti x ngaku bini haha)
Nana said…
ingt nak g aritu
tp ada sebeday party plak
yatie said…
semalam ingat nak pergi tapi sakit perut bulanan so jelepuk je la
ila- best....cuma ramai gak umat manusia :)

mummy ayu- hero terkni pengganti rosyam nor tuh :p

mama tisya- tu ler...dedet yang sangat memahami hahahaha...mmg ramai pun aimi, rimas gak :p

dedet- hahahahahah..no komennn

nana- :) besday parti mesti lagi happening :p

yati- alehai next event kat mana2 blh jumpa....lagipun panas lah kat situ dowang tak buh kips (event kat luar OU)
Sumijelly said…
hahaha.. lelaki memang mcm tu.. nak wat per ambik gmbr BMW ... or gnak gmbr Aron Aziz..

sumi tak g pun... tak larat la ...hehehe

klau tak sumi pun mcm akak..... tak jerit cuma pandang jer...hahaha

Sumijelly.com
sumi- owang laki jeles sbnrnya dgn aaron hahahaha...akak mmg jenis tak jeritnya senyum jeling bermakna jer huhu
fazilzura said…
oh pg jgk ye event tu , zr pun join jgk .. lepak dlm 2-3 jam .. huhuhu x tahan ler panas sgt2..
Anonymous said…
Wah!thanks sbb snap pic kakak tudung hitam yg cuns tu!sayalah orangnya...hahaha
Anonymous said…
Saya comment from BB.x boleh pulak nak letak ID.anyway,boleh la tgk my blog http://sulasterirabbini.blogspot.com . I'am #aaronators!