Wednesday, June 8, 2011

Ada Apa Dengan Street Market?

Ai dah jatuh chenta dengan ini Street Market. Especially yang dekat The Curve. Barang2 yang dijual mak ai memang cuns. Tinggal duit jer tak berapa nak cuns. Hik Hik.
Dari aksesori comey2, baju pakai siang + tidur, perkakasan rumah dan kereta, bak kata iklan Astro "Macam-macam Ada". Hmmmmm. Memang menarik minat jiwa dan raga rotanlah :)
Kain ela ala kat Kedai Jakel pun ada, beg tangan yang klon mak Cik Coach pun ada. Isk. Yang lagi heran puasa pun belum kuih raya untuk tahun 2011 dah siap dijual (ni stok lama ke apa ni, hik hik)
Asalnya saya memang pasang niat nak cuci mata jer. Tapi terjebak juga dengan membeli shawl 2 helai dan inner 2 helai. Hmmmm. Abihler RM8 (untuk stiap shawl) + RM 5 (untuk setiap inner). Total bayar RM26, dapat diskaun simpati RM1. Jumlah bersih RM25. Sedey betul dengan kecairan duit saya untuk bulan ni. Ohh tidak!

P/s: street market kat The Curve operasinya weekend ajer :)

7 comments:

Mama Zharfan said...

wohooo mari kita sama2 caikan duit dgn membeli shawl hehehe tp me beli shawl kat booth2 carrfour wangsa maju--mahal2 gak.harga RM25 sehelai--me dh borong inner masa balik KB ari tu :P

Em's Family said...

ooh shawl lover.. :D

mummy_ayu said...

tak tahan godaan nie... :-)

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- ai rasa nk simpan wallet dlm peti ais

mira- lately ni jer...hik hik

mummy_ayu- plus kuat nafsu huhu

mama_umar_maryam said...

lamer ni simpan rindu kt curve,ikano etc. hik3

AyuArjuna BiGoshh said...

zt- jgn lelama :)

Anonymous said...

hi. lawat sini ye. kami jual baju kurung dan khaftan. :)

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002446738653