Sunday, June 26, 2011

Best Friend Forever!!!

Today is Sunday,
I am moody today,
But when I look this picture,
It really make my day,
We're more than friends,
We're good sisters!

6 comments:

Mama Zharfan said...

so touching ...:) and so true..
yep, syukur sgt2 sbb i dipertemukan dgn uolls :) tak semua org dikurniakan BFF yg trustworthy...me sgt beruntung in that sense :)

my mom (sbb dia kenal ezz personally), memang selalu ckp, ezz tu dh mcm adik beradik sendiri, sbb selalu menolong i dlm apa jua keadaan :) nanti kalau my mom dtg KL, i nak bwk my mom jumpa u plak :) :)

Ummi Dania Yasmine said...

ahhhh....so touching ayu :-(

saiazuan said...

to hve a good friend is like a fairy tale :D

jalan2 sini :D

list move bulan depan
http://eleventx.blogspot.com/2011/06/upcoming-july.html

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tapi dalam gambar pun ayu tak senyum.. nape?? badmood?..student lambat lagi ke leturer yg awal lagi?? hihi .. sabar k.. kdg2 ada hari semua moddy..ada hari semua happening

kak ina kl said...

semuga persahabatan kekal selama-lamanya.

klu akak msk amazing race tu tentu pancit awal lagi

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- :) :)
ezz- :) :)
saiazuan- a'ah ending yang indah pastinya

ila- trademark muka macam tu masam mcm cuka hik hik

kak ina- tenks akak...hahahaha saya dah pancit sbnrnya...tapi gigih gak demia hli team yg lain :)