Ending Nora Elena~ Nora Mati, Apakah Benar??

Pasti semua peminat Nora Elena sangat terkejut dengan ending citer bersiri ini hari ini. Dengar2kan citer Nora Elena tak sama dengan jalan cerita dalam novel dier. Ending yang sedeh..adoi, hahaha..mengamuk lah masing...Nora Elena wataknya akan mati...takpun Seth Tan mati,,ai budget kalau Seth Tan mati mesti Aimi aka Mama Tisya kan beria menangis, wakakaka (gurau jer Aimi)...
p/s: Tiba2 ramai blogger kata hubby memasing jadi romantik cam Seth Tan penangan dari citer Nora Elena, betul ke???

Comments

@e_da said…
huhuu tak sabar tunggu episod harini kan... janganla nora mati ivon mati takpe.. heheheh

mmg pun husband memasing bajet hensem mcm seth.. hahaha
mama tisya said…
heheheh...kalo seth tan mati sedih gk la...tp tkde la nangis:-p oh bila nk dpt jmpe aaron ni..dh la event oreo ahad ni kt ou die ada tp mcm la dpt berposing sure rmi umat manusia di sana...opsss lari topik
mummy_ayu said…
tu la..tak sabar nak tgk hari nie..mcm mana la ending dia..
(excited gak walapupun join layan last2 nie..he he he)
Nana said…
hahah tu la
tetiba asben kasik bunga msa beday ari senin tu
nak jadik romantik mcm seth tan kot hehe
Liz Rohaizat said…
biarlah mati, dramatik sikit.

hari ni episod akhir kan?
Mama Zharfan said…
me sorang yg tertinggal train ni sbb tak tgk :p me sejak balik msia tgk tv tgk maharaja lawak ajer :P
eB ezrin said…
romantik? ha ha ha... my hubby notti g2 gak la ;p
ila mmmg tak tengok.. ada sekali terbukak tapi ila cakap "apasal semua blakon kaku semacam?'
humaira said…
apekah ? TIDAK !!!! kesian seth sorang2 karang ... yvonne mati tak kesa .. hahaha sorry ivon!
Hermit said…
ewww... i dunno u lah..
i x tgk nora elena...hubby jeling2 pasang tv waktu maghrib....

Popular Posts