Friday, June 17, 2011

Hadiah Minggu Ini dan Keta Baru...

Minggu ni, 5 hadiah masyuk, alhamdulillah takdelah grand, takdelah banyak, sikit2 jer tapi gembira hasil titik peluh (hak aloh) berkecimpung makpung dalam bidang penyiaran opss pengkontesan.

Hadiah cam voucher MomFabulous dah dilangsaikan (dengan segera, hahaha). Ada dalam posting saya yang lepas...
Perfume dari Cik Nina yang wangi walaupun belum dibuka dari kotaknya. Kewangiannya sudah terbau-bau dari luar kotak. Harga RM315 dari majalah Hello!
Voucher Giant RM100 dari contest Listerine. Zaman bila ntah antar alih2 dapat voucher :p
Dan paling besh sekali, hadiah dari Jusco (majalah free Pearl Magazine)

*****

****

***

**

*

*

*

Hamper barangan Simple Dimple value RM260. Suke, hik hik khas untuk My Amani.

Tengah fenin... Fenin sebab dalam proses/perancangan nak tukar keta. Problema keta apakah yang sesuai dengan saya seorang "pompuan dedikasi, sofistikated, lasak dan mempunyai ciri-ciri pompuan melayu terakhir" (koya + loya hahahah)... Sila jawab, sila jawab.. Betul2 fenin... Any suggestion guys??

10 comments:

Wansteddy Tales said...

Small winning kategori dahsyat! Beshlah k.ayu :D

EiJa ZaQuaN said...

tak grand pun tapi nilainya sume RM100 ke atas..mmg best n masyuk..:)

tryla myvi yg baru lancar semalam..hehe..

Cute MuM said...

proton exora...
hihi..
besar dan mudah bawa anak2 sekali..

Mama Zharfan said...

semua hadiaha sgt besh tu!! small winning bagi seorg pro comper :)

kan u test drive exora ari tu--tak nak angkat satu ker :)

mama yusra said...

Yus pn dpt hmper dr jusco 2, best kn barg2 dlm 2? smpai umh je, dh slmt dikejekn oleh anak2 yg excited nk buka (mcm mamanye la..) tahniah, akak menang b'gaya gitu! :)

AyuArjuna BiGoshh said...

wan- tak sehebat wan pastinya..hik hik

eija- alhamdulillah :)

cutemum- rsnya pilihan terbaik dgn kapasiti ahli rumah buat masa skrg :)

suzz- tgn tunggu yang turbo version :)

yus- akaknya tak sempat nak bukak lagik :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

kena beli mpv sbb anak2 ramai.senang nak angkut ke contest semua sekali haha

AyuArjuna BiGoshh said...

ila- yesss betul sekali pendapat Ila tu tak perlu bersempit2 cam ikan sardin cam ayam hik hik

Em's Family said...

congratulations!!! again and again..

Ummi Dania Yasmine said...

ayu ayu ayu...tahniah kawanku....:-)