Monday, June 27, 2011

Jika Malu Jangan Tiru Aksi Sebegini Ya, Hahaha

Ha Ha ~ Ezz, Suzz dan Saya:) Mama gonjeng, wakaka. Mira jangan jeles saper suh ponteng pertemuan BFF.
Saya dan Suzz tengah membuat operasi tinjauan sekitar planet...
Nak menari cha cha... 1 and 2 and 3... Cha Cha
Heran betul apsal takleh gerak-gerak... Saya dah terlalu berat kot. Huhu
I am flying like a bird..

Flying without wings..

See gambar diambil pukul 1.05 tengahari di Sunway Piramid. Owang lalu-lalang semua pelik tengok kami buat aksi-aksi yang menakutkan ini. Kalau laki saya ada kat situ dah lama dia tak mengaku bini, hahahaha. Act bergambar pun ada sebab-penyebab, hik hik.

Terima kasih Puan photograher Cik Peah Ezna dan DLSR yang sangat mengancam itew. Muahhh

14 comments:

Em's Family said...

gambar atas sekali tu paling best.. u crop cantik2.. jangan bagi nampak belakang.. !! im sure boleh tarik hati judges :D

mira @ ibu emir

AyuArjuna BiGoshh said...

hahaha....tak pandai lah..gambar suzz tu..i tak hantar yang itu :)

deqlis said...

menarik2x... cepat2x anta mana tau rejeki kan:-)

deqlis tak p sana lak...so bagi sokongan pd rakan2x blogger:)

mummy_ayu said...

sgt sempoi..

AyuArjuna BiGoshh said...

deqlis- selamat dah antar hik hik

mummy ayu :p

Hermit said...

TOLONGLAH!!!! wakakakaka... memang NASIB BAIK takde kat sana aritu...

GreenJade said...

hehehe cute nye aksi ..ganazzz tuh hehehe

Mama Zharfan said...

heheheh yg penting kita enjoy! (sila baca ikut rentak nora danish :))

mama tisya said...

wah enjoy posing...good luck utk contest itu

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- enjoy to the fullest :)

mt- tenks mt :) takleh lawan aimi posing lagik~ cekak pinggang abes, hik hik

Nana said...

wah sporting abes seme dok posing2 ni

ezna said...

ye ye ye...yang penting kita ENJOY!! siap tangan lagi gaya Nora Danish!!! suka suka suka...wah wah wah Puan Bedah Ayuuuuuu nihhhh......

mama_umar_maryam said...

semoga korang blh menang!!!!

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- bergambar dengan selamba gaban...hik hik

ezz- tenks ya puan photograher lenkali amik lah lagi gambar kitaowang..rela jadi model tak berbayar :p

zeti- hahahaha, ada rezeki aderler...saja2 jer ni :)