Meh Skodeng Hadiah Minggu Lepas dan Minggu Ini Yang Saya Berjaya Perolehi :)

Idakler banyak tapi cukup mencairkan hati saya yang sangat tertekan dengan tugasan kerja yang berlambak. Benarlah kata sesetengah comper berkaliber seperti MZ dan Wan Steddy~Menang contest itu adalah satu terapi. Sangat membahagiakan dan menenangkan jiwa nurani walapun nilaian tak segah mana tapi cukup membuat hati ini berbunga-bunga~Bunga Kekwa Warna Ungu Cheewah :)
Ok uolls saper yang ada dapat jemputan diatas untuk event Sabtu ini kalau terserempak dengan saya di tepi/tengah jalan jangan lak buat tak nampak ya, hik hik (saya selalu blur tau so sowi kalau saya yang terperasan). Saya dapat satu dari Sophea PIC Indeed Communications sempena dengan kehadiran makan-makan bersama Mom Bloggers dan Disney Junior. Lagi satu invitation atas nama Encik Hubby dari contest kat npaper Metro. Cukuplah satu famili pergi since 1 kad untuk 4 owang :)
Produk Skin Labs RM200 dari Majalah Shape :)
Syampu dan perapi rambut brand ASIENCE nilaian RM160 dari Majalah Shape :p
Dari Astro Life (thanks to Azwan Azri sebab baik hati tolong amikkan hadiah hakak)
Dapat 2 dvds, 2 notepad dan 2 buku terbitan finas tajuk yang sama. Kemenangan atas nama sendiri dan Encik Hubby. Majalah free kitaowang amik kat booth FINAS di Movie Carnival baru-baru ini~jawab teka silangkata, jawapan cam biasa google kat internet lepas tu cepat2 pos yang mana dateline lagi 3 hari lagik. Dah rezeki terpilih dapat hadiah saguhati jugakler :)


Tangled DVD from Princess Mag untuk Yana.


Voucher RM200 dari Kleenex (sempena denga Kleenex posting dan saya salah seorang pemenangnya, yeay!).


Mesin urut perut kasi slim. Hoho. Khas buat My Dedet, biar kempis sikit eh :p Menang dari Gars Contest (Third prize).
Wah mak nak slim noks... Keh Keh..Harga e-slim Gintel ni dalam RM500 lebih (PIC yang berkenaan inform saya)... Ok ler, kalau nak beli sendiri rasanya idakler.

Sesaja nak share, saya dload artikel ni dari fesbuk kak Sherly :)
Artikel diatas benar2 memberi inspirasi pada diri saya. Seorang yang hampir kehilangan segalanya mampu menggembirakan hati dengan memenangi banyak peraduan yang disertainya. Apapun sikit ke banyak janji kite hepi :p



Comments

Mama Zharfan said…
siyes pro lah ayu:)
voucher jusco tu sgt besh!!!
Sumijelly said…
yu...masa sumi baca keratan kahbar tu hari tu...terus teringat siapa tau?? cer teka....

eh..mesti la kak AYU......hahaha.. sebab akk rajin joint contest dan kebanyakkan mendapat hadiah yg cukup lumayan....

dan akk pun tak kisah walaupun hadiah itu hanyala berharga murah tp tetap bersyukur..

jadi.... rezeki masing... ada usaha dapatla kan?? hehehe

kak....... jumpa esok yek!! sumi dtg kul 9.00 pg...jgn lupa bergambar.... hari tu tak pueh lagi berborak.. sbb pest time jumpa...hahaha

Sumijelly.com
Liz Rohaizat said…
akak ni mmg bertuah sgt la!! yang saya suka, akak appreciate setiap hadiah walaupun saguhati yg kecil2. alhamdulillah. sebab tu akak murah rezeki masuk contest.

kita jumpa esok la eh. aritu tak sempat nak borak. segan sebab first time jumpa. hehehe... sumi pun kita segan nak borak aritu.
Nana said…
alamak ayu saya baru je scan artikel pasal mat salleh tu ingat nak wat entry juga haha dok dalam draf lagi..
saya g event disney tu tp petang nye session
selalu citer kat hsbd pasal ayu& wan menang macam2.. "kwn saya dapat mesin basuh, dapat ipad, dapt 500 mamy poko..." hihi naik pening hsbd dengar haha
sumi- hik hik insyaallah kita jumpa esk ya :)

liz- sikit2 jer :) insyaallah kita jumpa esk ok :)

nana- sama time ngan MZ, diepun ptg :)

ila- hik hik shian cik hubby dah pening :p
blh x nk nangis tgk kad invi disney tu ;((
zeti- janganlah nangis..huhu..insyaallah next time adarezeki utk zeti gak :)
Em's Family said…
mate mira terus juling kat voucher Jusco.. mira kalah , hantar lambat pun, sure dah disqualified ehehehe.. congrats Ayu!!
mira- yake...la....i thought u dapat jugak..entry u not bad...takpe mira next time wokeh :)...jgn putus ada !!!
wah jusco voucher best tu.. congrats on ur winning. :) artikel tu ada saya ternampak kat harian metro hari tu, inspiring.. :) setiap hari dpt hadiah tu, mcm celebrate birthday everyday lak..tapi of course, dgn usaha gigih pasti ada reward yg mendatang. mcm u, i selalu respek dgn kegigihan u. :)

Popular Posts