Memang Syok Dapat Berbelanja Secara Percuma Di Butik FabulousMom


Percuma..
Rm300..
Percuma..
Rm300..
Terujakah?
Mestiler :)
Saya tak pernah berbelanja kat FabulousMom. Walaupun salah satu cawangannya di TTDI dekat jer ngan rumah mak saya. Mungkin kerana ianya butik bayi dan ibu yang nampak begitu esklusif, jadi saya tak pernah terlintas untuk mencuci mata. Tapi atas kemenangan voucher nilaian RM300 dari majalah Pa&Ma, saya sangat teruja untuk mengintai barang2 yang saya boleh kaut di butik yang agak terkenal penjenamaannya. Ops ada 3 jenama ajer yang disyaratkan sepertimana yang tertulis didalam surat iaitu FabulousMom, Jingle Jungle dan juga pakaian nursing.
ceksi tapi warna warni, i like.
bantal dan storage untuk simpanan pampers, khas buat My Amani. Actually banyak baju baby yang comey tapi jenama tak tersenarai dalam barangan yang boleh diambil secara percuma. Huk huk.
orange yang terang benderang cam lampu neon. Harga baju ini RM79.90. Material lembut, paten cantek cuma warnanya dari jauh orang dah nampak. Menyerlah gitew :)
Sangat suka dengan shirt putih + navy blue. Kain jatuh dan lembut, paling penting ianya tidak panas. Kalau pakai ngan seluar jeans cam sangat sesuai.
Since baju ini direka untuk menyenangkan penyusuan. Memang nampak selesa untuk si pemakai menyusu dimana-mana, siap ada butang lagik!

So jumlah bersih berbelanja untuk semua item adalah RM300.50. Saya tambah 50 puluh sen ajo. Staff kat sini memang superb, layanan memang terbaek. Sampai saya jadi naik segan sebab bersungguh berbelanja tapi guna voucher :p
Happy Me,
I feel so fabulous with FabulousMom,
Thanks Pa&MA, peace no war.

Comments

Cute MuM said…
bestnya,..nak gak shopping..
EiJa ZaQuaN said…
itu yg srnok berbelanja sbnrnya..
hadiah free voucher RM300..kalau kena kuar duit sndiri msti berat ..hehehe..
Mama Zharfan said…
beshnya :)congrats tau!
me dh lama tak menang apa2 dgn pa ma--mcm dh kena black list kot nama me adess
Nana said…
wow! bez bye
cute mum- shopping adalah satu terapi....

eija- mmgpun rsnya klu nak leburkan utk satu2 masa sgtlah sayang duit itu :)

suzz- me pun dah lama sgt tak mng ini baru jer mng :)

nana- tenkiu2...
mama tisya said…
best2..amboi gmbr dr blkng..hehehe
the best thing in d world ialah berbelanje dgn voucher free!!!
amboiiiii ayu rafikah menang dari pa&ma....dulu i kata ayuuuu lagi (masa x kenal u)..hihihihi...amboihhhh tudung spider tu...beli mana ayu??
eB ezrin said…
perghhh... jeles u... congrats... nak join contest2 PA & MA gaks la ;p
mama tisya- hik hik, buang tabiat time tu huhu

zeti- sgt setuju dgn statenent bernas dri Puan Zeti...hik hik

ezz- hahahaha...manader selalu, ai tak penah kena interview ngan mag pama cam oran ITU..hahahah glamer tau...

eb- jommmmmmmmmmm
alahai gambar belakang je ke??haha
ila- hik hik trademark baru :p

ezz- tudung spider tu 10 hinggit kat giant kj..nak kirim ko??

Popular Posts