Mengidam Pulut Mangga Siam :)

Sawadikap... kelentung, mengkung, saya sudah pekena ini makanan mangga kong!!
Shodap gilos, first time makan masa balik kelate (awal2 lepas kahwin), my along a.k.a SIL buat spesel pulut bersama mangga ni. Sendiri nak buat belum tiba seru lagik, insyalllah kalau Encik Hubby bawak balik seguni mangga siam saya gigihkan diri jugaklah sediakan hidangan Pulut Mangga Siam-ese :)
Anak2 pun semua suke terutama si Akid. Siap menambah 2 pinggan lagik (2 bekas yang dibungkus :p )
Kesan penangan Pulut Mangga Siam. Hamik tido pun dah ala2 buah mangga berjuntai di pokok daerah Narathiwat. Sawadikap...(ada yang nak kena lempang ni hahaha)

Pengumumam Penting Antara Yang Hidup Dan Mati;

Kalau uoll ada akaun mstar (thestar)... Tolong yer vote saya kat link ni http://contests.thestar.com.my/cheerios/
nampak muka saya bersama Anaqi, Akid dan Afiq~ Yana lak tukang amik gambar :)

Dan kalau baik hati lagi leh tolong vote SUGUS...hmm cari nama AYU RAFIKAH BINTI MOHD AMIN... muahhh muahh
http://contests.thestar.com.my/sharesugusfunmoments/gallery.asp

P/s: Buat yang sudah sudi tekan VOTE dan LIKE kat my pic terima kasih lah banyak2...Zeti dan semualah yang terlibat..Korang memang gerek (bukan translate dalam bahasa orang Perak tau, gerek=basikal) sehh !!!

Comments

Mama Zharfan said…
me dh vote!!! me org ke 13 vote :) tak ramai yg join so far, mcm nak join gak, tp mls nak fish votes heheh
suzz- kalau u peserta yang ke-7 pun dah dapat voucher dah :)..ai target weekly ajo...
eB ezrin said…
uishhh mmg sdp... my fav tuh... kecur liur :)\slm kenal, i polo u... jom polo me back... kiter kwn yer ;p
eB ezrin said…
alamak polo u x klouar gambor ler... sedey... maklom pinjam pc org nih hu3
yg sugus blm lagi,nnt zt vote jugak..psl mangge ni,zt baru merase harummanis aritu,pehhh,mcm mkn gule!
eb- i dah follow u jugak hik hik

zeti- kan manis lemak berkrin disukai ramai :)
d~sIahs said…
apehal afiq tuh... terok bebenor rupenye... *tsk* menurun cara awak tdo ehh kyu.. upss,, terbgtahu pulak..
mak biq yang dikasihi bukan cara awk tido ke...hahahahha
Nana said…
dah vote ayu..