Movie Carnival 2011 di IPC

Uolls, ai dan famili tak pernah miss pergi Movie Carnival. Event ni acara tahunan, kalau dulunya pernah diadakan di 1 Utama dan Sunway Piramid. Cuma kali ini Movie Carnival diadakan di IPC (Ikano~dah ditukarkan nama ke IPC).
Banyak booth yang menarik terutama mengenai movie yang terbaik untuk tahun 2011. Paling menarik hati ai, booth Smurf. Siyes, cuns. Kagum dengan pembuatannya.
Even my Afiq pun terasa nak masuk ke perkampungan Smurf :)Green Lantern. Cam best citer ni. Kalau berpeluang nak gak pergi tengok bila dah kuar kat pawagam.
Kung Fu Panda 2, rugi weh kalau tak gi tengok :)
My kids bersama Bounty Hunter dalam Star Wars.
Meet the Chipmunks! Mula2 kita ngorat itu Simon, si genius dikalangan Chipmunks.
Theodore yang chubby, kuat makan dan lawak. Comey jer bila menari.
Alvin yang comey~ die nampak bijak dalam filem kan!
Predators lagik. Selalu sangat ai jumpa dengan Predators ketika character appearance. Berat tul nampak costume ni :p
Q&A kat atas pentas. Saya tryler jawab mengenai MotorGP.
Hasilnya dapat goodies yang berjumlah RM160. Cam mahal jer bunyi kan? Sebab dapat tix yang harganya RM100 (qualifying pada 18 dan race pada 19 Jun). Not bad, berada kat pentas 3 minit ajo hik hik.

Program sampai hujung minggu depan. Saper2 nak pergi sempat lagi deh. Keterangan lanjut boleh klik www.ipc.com.my

Comments

eei,nice! yg smurfs tu dah mcm hiasan kt kek!
Mama Zharfan said…
nampak fun!
me nak bwk my zharfan tgk movie kungfu panda tu..
mama tisya said…
tkde posing ke kt sport car cz ada tgk kt tupai website ada sportcar memeriahkn movie carnival...

amani takut kt maskot tu ke..ehhehe
zeti- cuns sgt rasa nak cilok satu hahahaha..

suzz- really recommended :) tgk kungfu panda

sport car klu tak silap kat luar..ai dah perasan lak...ala rugi2. amani dah imune ngan maskot :)