Pertukaran Susu Dutch Lady!!!!

Buat Mama Tisya, Yus Eda dan semua ibu2 yang anaknya suka minum susu Dutch Lady ada penukaran mana2 tin susu kepada susu Dutch Lady yeay!!


Dutch Lady akan mengadakan program pertukaran susu pada 25-26 Jun dan 2-3 Julai. Cuma bawa pek Susu Untuk Membesar jenama lain (350g ke atas) dan tukarkannya dengan Susu Untuk Membesar Dutch Lady 12...3/456 (650g) atau Susu Untuk Membesar Dutch Lady 6+ (1kg) serta dapatkan baucar bernilai RM2.50. Baucar ini boleh digunakan untuk pembelian seterusnya Susu Untuk Membesar Dutch Lady 123/456/6+. (copy paste dari dlady facebook)

Rujuk pada jadual diatas untuk mengetahui di mana anda boleh menukarkan susu Dutch Lady percuma :) Jommmmmm


rajin2 kanlah diri anda untuk vote saya di sini
http://contests.thestar.com.my/sharesugusfunmoments/gallery.asp?p=1

dan juga sini..tapi yang ini kena register jadi ahli mystar dulu..
http://contests.thestar.com.my/cheerios/

register ahli kat sini..
https://mystar.com.my/registration/

Comments

Mama Zharfan said…
tak de yg betul2 dekat dgn area me..and terhad 1 pack 1 family ajer pun..
mama yusra said…
Akan dilaksakan misi ni dgn jayanya, Insyaallah... Minat sgt tukar2 free cmni, save byk woo...hope senang la mcm lactogen & durgo sblm ni..
mama tisya said…
alahai tisya dh tk minum dutchlady sejak susunye naik rege...slamat collect susu ye ayu
Aishah Megahasz said…
Harus pergi, boleh ambik 2 ajak husband sekali :D
suzz- klu nasib baik blh tkr byk tapi kena tulis nama ahli keluarga lain :)

yus- jommm misi besar2an

aimi- la ye ke... hik hik

aishah- harus klu ada peluang :)
Em's Family said…
Ayu: mira memang aim.. anyway Suzi, u kene bertandang dekat Melawati area.. kalau nak i boleh bawak u.. ade dua satu wangsa maju satu taman melawati
mira...huhu...ai rs pergi yg kat oug klang lama jer kot