Photoshoot Di Costume Studio ~ FOC

Di Movie Carnival @IPC ada booth jual air vitagen. So kalau beli 3 pek lebih kurang harga die RM11+ dapat one photoshoot free di Costume Studio (sebelah tu jer).
Boleh pilih costume ikut size dan kesukaan anak memasing. Mula2 ai ingat nak amik gambar Amani, tapi memandangkan die kecik sangat so takde saiz lah pulok.
Ada aksesori yang boleh menambah seri semasa sesi photoshoot.See my Yana. Die pilih costume cam "Puteri Hutan" ops "Puteri Bunian". Cantek gak :). Jurufoto dier sangat friendly, ai like. Siap ajar cara berposing lagik.Snap... posing gaya model iklan ubat gigi :)
Snap... cam gaya model tak saya? (sorry la pic i snap je dari pic yg di-print sbb malas nak scan hahaha)

Suke arr. FOC untuk pembelian vitagen, siap disediakan baju dan aksesori lagik. Gambar diberi 1 keping size 4R free. Kalau posing banyak gaya nak print lebih, untuk satu gambar dia caj RM1. Kira murah lagi tu :) So uolls tak nak photoshoot free ke? Buat kenang-kenangan anak pakai costume. Jom arr ke IPC, remember dik non sampai hujng minggu ni ajor!

Comments

Wansteddy Tales said…
Wowww.... gorjesnya cik Yana! Comel sangat :D
mama tisya said…
mcm bedk beso je yana..best2 sebab FOC kalo nk gmbr byk2 pn murah je...tk rmi ke Q utk photoshoot tu?
mummy_ayu said…
wah bestnya..
ayu hari tu kat tesco seremban pun ada buat mcm nie..
shopping RM 50..free PS..ada baju2 mcm nie la
tapi..time tu..Ian & iris pun tak nak..rugi jer..
wan- tenkiu wan :)

mama tisya- masa ps ni hari ahad...so lps beli terus jer reg dia akn inform kul baper dtg utk photoshoot...so klu dtg sini terus beli n reg sblm jejalan kat situ..ps dier tak lama kejap jer..lps amik die terus print :)

mummy ayu- hik hik ayu pun ni puas memujuk...yana kdg2 malu pelik2 skit :) adat bebeudak dia ada mood dier :)
Mama Zharfan said…
yana nampak sgt comel!!!!
suzz- tak nak datang ipc ke???
murah la tue.. kalau ila buat sampai 20 posing haha
ila- wahahahah...lagi meriah tu gambarnya

Popular Posts