Re-launching Huggies Ultra Event

Ai, my Amani dan Yana ke Saujana Hotel, Subang pada 1 Jun 2011 pukul 3 petang. Hotel Saujana memang cantek terutama landskapnya. Majlis bermula lewat hampir satu jam dan memang ramai tetamu yang sudah mengeluh terutama yang membawa anak-anak kecil. My Amani memang shodap jer tido bila die sedar terus galak main kat situ dan ai biarkan ajer. Sebab ai jenis tak suka menunggu lama, mood agak tensen + stress gak! Tapi ai cakap dalam diri "sabar", "sabar"... Hahahhaha.
New packaging for Ultra Huggies, warna sama cuma dia ada tambah konsep semulajadi dalam pampers Huggies ni~ "chamomile", "vitamin E" dan "aloe vera". Dan ciri seperti pampers2 yang lain~ "breathable", "leak-lock" dan "dryness".

Antara celebriti bersama anak yang menjadi duta Huggies Ultra:-
Sharifah Sofea, anaknya comey :=). Hmmm cam nampak berisi dan buncit sikit kak Sofea kita ni. hehehe. Larikkkkkkkkkkkkkk...
Naz + wife + daughter... cantek wife Naz bila tengok live. Anak Naz pun comel dan sangat aktif!
Si gorjes Amber Chia. Muka anak Amber Chia lebih pada rupa suaminya. Hensem lah jugak :p
Ahem, she is an artist/comedian i guess... Apapun ai rasa kureng sesuai lah lawak dier untuk sesi yang ada parents dan kids... lawak blue meh ? Tapi ai gelaklah mana yang patut (bunyi cam terpaksa, hik hik). My Yana siap tanya kat ai "Kenapa mak cik asyik sebut 'porn'? "... Haiya!!
Lepas tu ada sesi diskusi lebih kepada "sharing about their experience using Huggies". Artis2 ni ler... Ya ke uolls guna Huggies Ultra? Sila jawab jujur yeop, :p huhu
Ai pernah menghadiri sesi bersama instructor di atas tapi di bawah kelolaan Majalah Malaysian Womens Weekly last year. Dan ai juga nampak betapa stressnya instructor ketika membuat demo dalam suasana bising dan muzik awal yang kurang sesuai, bingit seh!See saya dan Amani duk exercise. Kelakar tengok Amani ni, masa saya baring boleh siap landing nak mintak nenen. Cheh, public sangat ni Nak oii...
Finally "MAKAN TIME". Menu not bad, dessert pun ok. Cuma ai takdelah makan beria, tak tahu kenapa maybe sebab dalam kepala dah tak sabar nak pergi event bersama Mama Blogger dan Disney Junior.
The gOODies... I wonderlah nape PIC call siap tanya size pampers end up die bagi 3 sampel berlainan size, hmmm. Dan juga ai dapat gak 'mat' exercise (ai tak sure memang die kasi ke tak tapi semua owang amik, ai pun amikler huhu). Mungkin juga dia bagi saper yang menyertai aktiviti bersenam gitew-gitew (yang ai join tu huhu).
Amani with Ultra Huggies pampers size 'M'. Sendat meh tapi takut membazir ai pakaikan jugak. Sila kempiskan perut ya dik!
Cerita lebih panas, jujur dan sangat transparent boleh baca kat BLOG MZ!

Comments

Cute MuM said…
rajinnya ayu pergi event camnie..
camner nak tau eh?
cutemum- ayu dapat dari email. Biasanya klu biasa kita gi event jarang tolak insyaallah dapat invitation. Kekadang kawan blogger rekomen ada jugak :)
Hermit said…
eh? tak best ke Mi???... sib baik saya kerja hahaha... tapi rasanya ada lagi satu event yg paling worse.. yg awak kena main game kat A' Farmosa ke haper tuh.. agree??
dedet- hahahahah...itu bukan worst tapi memalukan..tak boleh blah pakai seluar panjang seluar pendek kat luar..i am super girl poyo
Nana said…
mak akk berisi btol sy sofea tu
ok jenguk mz pulak..sempat lagi... lunch lum tamat ne
nana- die tak bengkung kot huhu (sesuka ati ai jer erkkk) :p

ila- sila2 baca entri panas MZ
Sumijelly said…
sebaik tak pergi.. kalu tidak..pasti kecewa macam MZ.. di tambah pula dgn buyung mcm ni kan..hik3

Sumijelly.com
sumi- pilihan terbaik nampak jer grand tapi kelam kabut (tak kisah sgt dgn kelam kabut biasalah event tapi pergi setakat pergi balik tangan cam kosong gitula, info br tak dpt sgt...) rasanya dijemput untuk memenuhkan dewan jer huhu
Mama Zharfan said…
me baru perasan entry u ni--me tulis TRANSPARENT punya hehehhe

Popular Posts