Small Winning For The Last 2 Weeks

Voucher dari KFC Holdings lagik. Suke ai setakat bulan lepas dah dapat RM120 nilaian voucher. RM100 dari contest Drinho. Rm20 ni ehsan dari Nestle. Tapi Rm100 kitaorang dah layan Pizza dan RM20 beli KFC~egg tart :)
Ada try CGL, tak sangka terkena lak hadiah yang ditawarkan. Dapat tudung dan baju untuk My Yana .
Versatile USB connector :) dari KL Life on9.
Sling bag Miss Selfridge RM86 menang dari blog RA.ge MyStar.
Special prize dari contest COON~ ntah apa2 jerlah hadiah dier :p
Set Corelle RM599 dari Kiwi Kleen kemenangan kali ke-2. masa bulan 3 dapat nama hubby dan bulan 5 dapat atas nama saya. Hantar satu penyertaan each(hubby/me) saja nak tengok nasib. Alhamdulillah terkena gak. Ni kali ketiga menang pinggan Corelle, first time menang contest under J&J (saguhati). Kalau tak silap contest J&J tu MZ GP winner :)

P/s: Yang banyaknya dapat bulan 5, voucher pelangsingan badan... Ada gak yang saya dah let go kat member yang nak. Ada gak yang bagi saya voucher, baik hati betul rakan2 comper saya :) Moga semuanya dimurahkan rezeki selalu, amin.

Comments

mama tisya said…
murah rezeki ayu...tahniah

**adiah dh smp..tq
Mama Zharfan said…
congrats ayu!! corelle tu sgt besh :)

*tq me dh dpt hadiah dari u :)
aduhai mmg murah rezeki ayu..best ne bila baca mcm ne
ni antara sebab nape zt suke blog sis,hahahaa
Nana said…
wow beznye......
sangat2 murah rejeki
mt- tq ...alhamdulillah dah smpai akhirnya...

suzz- u sbnrnya lagi hebat kita tunggu dan lihat sajer...chewah :)

ila- sooon sooon...skrg pun nampak dah aktif masuk pama :)

zt : tenks...many tenks sbb tolong vote...i owe u dear

nan- tenkiu :)
d~sIahs said…
saya nak bag miss selfridge tu!!! hadiah besday pliss..
adik ipar nak set corelle.. die cakap hadiah kawen... hahahha.....
-adikmu-
mak biq wokeh....no hal nanti saya bagi :)....sah jadi adik ipar baru kasi hahahahaha

Popular Posts