Friday, July 15, 2011

Astrolife Book Carnival

Saya antara 500 pertama yang terpilih untuk menyertai Book Carnival di Borders The Curve. Kebetulan hari Ahad lepas saya dan anak-anak ada aktiviti menonton wayang di Cineplexes Damansara, so abih jer menonton terus saya ajak Yana singgah Borders. manakala anak-anak yang lain semua join Dedet berbelanja di Tesco. Ingatkan ada Pesta Buku, jualan murah ke apa..


Rupa-rupanya ada aktiviti yang menanti kami disitu. Since saya bawa Yana ajer so die sowang2 jer kena buat aktiviti di 5 booths Astro (kalau tak silap). Ada sesi lucky draw tapi idakler saya menunggu sebab mengenangkan anak-anak lain pun takde.

Rasanya aktiviti menembak ni yang paling menarik. Ada juga pertandingan mewarna, sudut bercerita dan berlibur bersama karektor kartun seperti Dora, tapi siyes saya tak join pun :=)
Sebab malas nak melepak kat situ lama2.
Goodies yang Yana dapat. Saya paling berkenan voucher buat facial muka dan yang lain banyaknya barangan kanak-kanak.

Oklah aktiviti yang tak ramai orang datang, sederhana meriah. Tapi sebab kitaorang dah penat layan movie so rasa nak balik rumah cepat2 untuk merehatkan diri, ZzzZzzzzzzzz.

3 comments:

Mama Zharfan said...

heheh u memang rajin join mcm2 event :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

mcm2 event hehe

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz- mana yang sempat jer suzz

ila- hahah astro kan macam2 ada