Bloggers Sport Carnival di CityGolf BSC

Hokeh uoll, cerita ari Sabtu tak abis lagik ya. Pagi saya sudah melenjankan diri beraktiviti bersama anak-anak. Tapi sebelah petangnya saya join aktiviti bersama Blogger Nuffnang.
Terujakah? Mestiler saya suke tau join aktiviti sukan indoor ni :p
Cam biasa setiap event mesti ada disediakan makanan. Walaupun tak banyak pilihan tapi sempatlah saya membuat beberapa pusingan marathon makan.
Lagi2 ayam sweet sour ni. Shodap gak tapi makan meratah gitu jer. Dah rasa ala2 karnivor jer kat situ. Mungkin gak matlamat nak bersukan so dia hidangkan makanan semua berprotein tinggi.
Part ni paling besh! Main golf (simulated ajo), ada yang kena pukul jauh, ada yang kena masuk lobang. Saya memang terror main... Hahahah
See pukul angin... hahaha.. Tapi tak sehebat Jejai ala2 menebas rumput. Hahahah... Saya pinjam ayat Bro Eriqazz tau. Muka saya cam dah lebih dari tembok tebalnya. Tapi ada saya kesah? Hoho. Sebab rata2 yang datang kat situ semua memiliki persamaan dengan saya "First time pegang kayu Golf"...Tu dia... pukulan baru mengena. Tapi tidaklah jauh mana. Pukulan pertama masuk belukar, pukulan kedua naik 2 meter jer dan pukulan 3 bola golf tu hilang!!
See nama saya no.2. Sebab baru 3 orang jer bermain. Hahahaha. Amik gambar nak eksen kat dedet jer, "Bini awak terror main golf tau!"
Ni acara baling dart. Bro Jejai (katanya pemain dari syarikat dia bekerja ni) tengah meng'usha' markah yang diperolehi hasil balingan maut yang telah dilakukan.
Serious muka saya eh. Hahaha. Ekceli ramai yang komplen saya baling cam tutup mata2 jer. Hmm saya gabra sebenarnya, so bila owang suh baling dart... saya baling jerlah ikut suke :p
Oklah point saya yang tak berapa cantek. Tapi 3 kali percubaan. Ada yang bagus ada yang kureng...
Wa wa wa Mak jeles noks ngan Cik Lily . Suami Cik Lily, Mr Big menang hadiah grand yang menjadi rebutan antara semua bloggers untuk petang itu. Hadiahnya pilih kereta BMW yang berkenan dihati untuk dibawa balik selama 3 hari (kalau tak silap). Pehhh... Ni main golf masuk lubang yang paling hampir. Tabik spring kat Mr. Big!
Andaikata kalau Cik Lily nak kasi replika ni kat saya memanglah sangat saya berbesar hati. 2 bakul doriyan sanggup saya cari dan bagi free2 jer buat Cik Lily dan suami. Hik hik.
Apapun sayalah Juara Main Dart. Wahahaha. Tak sangka, hik hik. Gelak gatai no!
Antara blogger-blogger yang happening dan sentiasa memeriahkan event Nuffnang. Nice to meet them :)
Inilah hadiah saya, voucher SPA. Wohooo...
Wah saya ada 3 voucher SPA yang masih belum sempat untuk diguna. Terujanya :)

Anyway, thanks Nuff jemput saya! Lenkali jemputlah lagi ya :)

P/s: Congrats gak buat Bro Eriqazz menang main pool (2nd place), Bro Jejai juara menebas, Mr Bean the best Caddy of the year... dan semua ya !!!

Comments

Mama Zharfan said…
nmpk sgt besh tu!! beshnya dpt voucher spa--congrats tau!!
eB ezrin said…
wah best tuh... i lioke ;p
JMR said…
style la cara akk baling dart tu..kihkih:-)
suzz- tenks :)

ezz- i pun like gak hik hik

eb- like..me pun :)

JMR- hahahahah...malu seh
Myvitrd said…
Tahniah sebab tewaskan jejai..hehehe
Nilco said…
wah dpat voucher spa lagi hehe
saya nye voucher spa yg dapat masa exora event tu pon lom pakai lg
Em's Family said…
wah 3 voucher tu, kat mane??
myvitrd- hahahah...tak tersengaja jer tu

nilco- samalah kita :)

mira- ou - 2, bangsar satu
JAI said…
ewah ewah..juara menebas katanya..cehhhhhh..hehe
JAI said…
ewah ewah..juara menebas katanya..cehhhhhh..hehe
jai- hahaha...takpe Bro juara gak walaupun dalam menebas hik hik

Popular Posts