Tuesday, July 5, 2011

Buang Tabiat Kali Kedua :P

Harga asal kasut ni RM39.90 tapi ada less 70% so jadilah 12 hengget ajor..

Saya try cam terMUAT lak saiz 5. Berkenan gak kat corak2 love tu. Hahaha


See saya punya kasut baru jenama Bata Bubble Gummers lagik. My Yana siap tak puas hati apsal saya beli kasut ala2 pesen dia pakai. Paling sadis bila saya pakai pergi kerja pagi ni, my opis mate Cacah siap beritahu dia pun beli sama design + harga kasut yang saya beli. Cuma kasut tu dibelikan untuk anak dia yang 6 tahun. Hahahaha, mak 33 tahun still boleh layan kasut cam ne ehhh. Malu :P Tapi suke arr corak LOVE PINK kaler ni..


18 comments:

Em's Family said...

ingatkan untuk Yana.. tapi muda remaja gitu :d

Bionic women said...

hehhehe.. ni mesti kaki comel jer kan???? bagusnya nnti leh kongsi kasut ngan anak.haha

AyuArjuna BiGoshh said...

mira- muda tak berapa nak remaja..keh keh

bionic women- kebetulan potongan kasut leh lak kena saiz 5..kekadang kena carik saiz 6 gak :)..tu lah kongsi is sharing hahaha

yatie said...

cute cute cute... ada lagi ke sale dia...blh sepasang dgn afriena nih...

@e_da said...

heheh ingatkan kasut anak td.. takpe sekali sekala

AyuArjuna BiGoshh said...

yatie- ada lagi sale kat BATA..ayu beli kat bata carefour subang jaya.. :)

e_da- tu ler rasa terminat terus beli..sekali-sekala ler katakan huhu

Ummi Dania Yasmine said...

erkkk??? muat eh..i takde de muat size tu...

AyuArjuna BiGoshh said...

ezz- u belum cuba belum tahu hoho

munna said...

munna klu utk anak2 mmg suka beli kasut bata bubble gummers ni...

AyuArjuna BiGoshh said...

munna- ayu klu time sale mmg suke terjah bata...lagi2 klu kasut sekola bubble gummers jejarang gak beli hik hik

kak ina kl said...

keciknya kaki kamu..
tentu seronok bergembira hari sabtu lepas. jelous

umialya said...

saiz tu sama ngan saiz akak je tp petennya ala2 khas ntuk anak kecil

AyuArjuna BiGoshh said...

kak ina- kecik tapi badan neso jer hahaha...akak tu la ramai yang windu akak esp anak2 tali baruts akak hik hik

umialya- mmg paten cam bdk2 nya..hik...

Mama Zharfan said...

me kaki spesis kapal ---saiz 6 atau 7 ajer, saiz 5 time bujang2 20an dulu hahaha lps bersalin kaki me jd saiz 6 and 7 :p

Nana said...

hehehe comei je tengok kasut tu

AyuArjuna BiGoshh said...

suzz-- wah makin besar lak kaki die :)

nana- comey kan....

mama_umar_maryam said...

pehhhh, saye kaki giant kak ;p

Mama Yusra said...

ok la 2, 3+3=6..he,he... :)