Butik Arzu Yang Memikat Kalbu!

Saya dengan tidak sengaja ter-terjah Butik Arzu di MV baru-baru ini. Mungkin juga saya terpengaruh dengan posting mengenai tudung Arzu dari blog BabyIbu dan juga Mama Tisya. Nampak dari luar memang Butik ini kelihatan begitu esklusif sekali. Mula-mula takdelah beria hati ni nak masuk tapi bila mata saya terpandang pada mannequin yang menggayakan satu rekaan tudung yang sangat menarik terus laju jer kaki ni cam kena tarik dengan magnet. Sememangnya tidak dinafikan rekaan bercorak di Butik arzu sangat terhad dan kualiti material memang cantek! Bebel lah apa saja ya Cik Ayu, hahaha...
Kerana itulah hati saya tersangkut juga. Pembelian mengikut nafsu ni :p

Tapi siyes sebab dah tercuba/test pakai tudung kat situ terus rembat dua helai, adeh.
Model (hahahaha) diatas memakai syria yang bercorak. Fabrik lembut dengan rekaan reben2 comel.
Model diatas (tak leh blah hahaha) memakai syria ala2 jeans tapi bercorak. Material lembut dengan owning yang begitu cantek terlekap di kepala.

Harganya, no komen. Tapi murahlah pada orang2 kaya tapi bagi orang berpendapatan sederhana seperti saya "mahal sikit tapi selari dengan kualiti"... Ceh ceh memujuk rasa sebab terbeli dua :p

Tapi kalau nak dibandingkan ngan tudung Fareeda, saya rasa tudung Arzu jauh lagi baik(dari segi kualiti fabriklah). Tapi rekaan di Butik Fareeda memang cantek cuma saya ada beli satu (dari koleksi Mawar) yang mana pakai 2 kali jahitan tepi sudah mula terbuka. agak frust sebab Tudung Fareeda lagi mahal dari tudung Arzu, hmmm.

Comments

Hermit said…
ewah-ewah... i know your money is your money but all this have to stop sblm jd uncontrollable... kapish?
hahahaha... uiks..ai ai sir
mama tisya said…
tu la tgk material best tp regenye mampu tgk..hehehehehe...tkpe ayu sekali skala..tp kita tk pernh lg bli tudung mhl..
Mama Zharfan said…
heheh tak mampu me :) cute entry ni sbb ada model heheeh
mama tisya- cantek kan fabrik die MT...hik hik ongkos jer tak berapa nak cantek :)

mz- sekali-sekala ok kot MZ :0
sungguhla lembab hari ne..ila dok pk MV kat mana?? oh rupanya mid valley kakakkaka
Yanni said…
salam.. klau u berminat tudung arzu.. saya ada jual dgn harga yg lebih murah... bnyk pilihan.. sila pm saya di my facebook :

https://www.facebook.com/wnhayani

Popular Posts