Citer Hari Jumaat Citer Hadiah Yang Sempat Ku Rembat :)

Saya penat dengan meeting ari ni. Pada masa yang sama seronok gak sebab banyak projek mega yang bakal saya anjurkan, semangat tul. Hoho. Oklah nak update citer hadiah untuk minggu ini, dapat dari Isnin sampai Jumaat. Hadiah kecik2 jer :=) tapi suke jugaklah sebab ada gak hasil selama saya gigih menceburi bidang pengkontesan, ahoy!
Dari Nestle, bukanlah jugak hadiah tapi lebih kepada souvenir suh anak saya rasa. Mungkin juga saya aktif dengan kelab Neslac so dapatlah susu untuk My Amani. Mahal gak susu ni RM 41.90, iskh iskh.
Roti Boy FB contest~ gambar saya ngan Suzz. Posing maut deh. Dapatlah voucher RM100 Roti Boy + cek RM 100, syukran :)
Hadiah ini angkara cik Anaqi ya. Masa cuti sekolah baru2 ni duk layan Nickelodeon so ada contest spot n win. Anaqi dan Yana punyalah gigih lepas tengok terus pergi cari komputer ada internet sebab nak jawab soalan secara on-9. Dan akhirnya dua-dua nama menang. Yang tak tahan tu Anaqi siap letak alamat ofis saya sebagai alamat di borang penyertaan. Hahahaha. Nasib baik secretary opis tu tahu nama anak saya so dia tolong sign kan bila parcel ni sampai opis saya, Adeh! Hadiah Sony Headphone PQ3 harganya USD24.99 + 1 kotak koko krunch. Boleh tahan gak ehh nilaian hadiah. So hadiah diatas nama Anaqi dah sampai, manakala Yana punya yang guna alamat rumah TTDI tak sampai2 lagi.

Bakat dah diperturunkan nampak, hahahha. Anak Omak :)
Kampung Boy goodies dari FB page Asia Media. :)
Hadiah t-shirt Soccer Kids yang sudah berkurun lama menyertai baru minggu ni sampai.
4 tix Monte Carlo, Anaqi menang!
Yang in voucher A&W dapat fries dan air root beer. Dapat dari page FB A&W.
Saya pun tak tahu bila saya join contest dari Ram-ent. Sudah lupa deh! Dapat hadiah t-shirt saiz Anaqi dan 4 open tix under RAM.
Yang ini macam kemenangan "Cam Tak Percaya jer". Bukan contest LIKE pun tapi sentiasa update FollowMySense di Follow Me FB alih2 diisytiharkan top 10 winners. Alhamdulillah dapat barangan Follow Me RM300.
Minggu ni saya ke In Publishers lagi untuk mengutip hadiah Ezay pulak. Tapi akhirnya hadiah yang dikutip menjadi milik saya, hahahahha. Thanks Ezay (nanti Madam kirim mana2 voucher yang boleh menggemukkan badan Ezay, hik hik). Dan saya terjumpa pulak ngan Mira yang memenangi hadiah sama :)

Sekian laporan dari saya, untuk laporan terkini kita jumpa di Buletin Utama malam nanti...

Ha Ha Ha..

Hokeh kepada yang suka main contest, PA&MA terbaru (bulan Ogos) memberikan macam2 ganjaran. Meh meh beli PA&MA lepas tu boleh nampak muka Ila Salleh disitu ya, hahahah. Glamour u!
Saya dah beli tapi operasi menggunting belum lagik. Chaiyok chaiyok!!


Comments

eh dah ada yg terbaru ke???? Wahhhhhhhhhhhhhh ne yg nak lari pg beli ne.. tp dok ceruk kat nilai spring ne mana nak cark???
bestla hadiah ayu semua mmg berbaloi2!!
nea - thanks :)

ila- beli jangan tak beli :)..berbaloi2...huhu
Em's Family said…
bestnyer... tahniah sifu... nanti mira nak pinjam gambar dekat Creative Magazine yer.. D
Mama Zharfan said…
ni hadiah kecil2lan versi sifu ayu hehheeh

pa ma ogos dh kuar yer...nanti me nak pegi cari :)

anak2 u dh ikut jejak langkah u tu ayu!! boleh jd kaya raya gak kalau jd pro comper tu heheeh
mira- yolah master sifu amik jerlah :)

mz- master of master sifu, mmg kecikpung..

tu lah kan suzz hik hik

Popular Posts